osijek - varaždin | supersport hnl | hrvatska nogometna liga

Osijek – Varaždin 1:1 – Osječani i dalje ne mogu do pobjede

Osijek i Varaždin odigrali su susret 9. kola SuperSport HNL-a u petak, 22. rujna 2023. godine, na osječkoj Opus Areni. A iako su oba tima prije utakmice najavljivala pobjedu, susret je na kraju završio miroljubivo – 1:1. Zanimljivo da su gosti poveli već u 14. minuti, kada je na lijepu asistenciju Vukčevića gol Osijeka pogodio Elezi. S druge strane, Mierez je iz gužve u 54. minuti poslao loptu pod prečku za konačnih 1:1.


Osijek se tako s utakmicom više bodovno poravnao s četvrtoplasiranom Goricom, dok je Varaždin stigao na bod iza Gorice. U sljedećem kolu Osijek gostuje kod Slaven Belupa, a Varaždin na svom terenu dočekuje upravo Goricu. I dodajmo, nakon dva uzastopna poraza i tri kola bez pobjede, Osijek je na Opus Areni upisao novi remi.

Zanimljivo je spomenuti kako je Osijek izgubio prethodna dva dvoboja, a na ovoj utakmici brzo pao u rezultatski zaostatak, navijačka skupina Kohorta je po primljenom golu započela sa skandiranjem kojim je tražila odlazak uprave kluba. A nakon toga su oko 30. minute i napustili stadion. Odlazak Kohorte kao da je oslobodio domaće igrače koji su potom zaigrali mnogo boje i do kraja prvog poluvremena nekoliko puta zaprijetili poravnanjem… Sve novosti iz NK Osijeka možete pronaći na klupskoj službenoj Facebook stranici.

VIDEO: Snimka utakmice 9. kola Supersport HNL-a Osijek – Varaždin (1:1)

Tagged