osijek - lokomotiva - hnl 2021

Osijek i Lokomotiva igraju 26. kolo HT Prve lige – gdje gledati live stream?

Osijek i Lokomotiva se sastaju u 26. kolu HNL-a. Utakmica se igra u Gradskom vrtu u Osijeku u petak, 19. ožujka 2021. godine u 18 sati. Lokosima se ove sezone ne piše dobro. Nakon što su u izravnom dvoboju izgubili od Istre i pali na začelje HT Prve lige, ostali su i bez trenera. Otišao je Jerko Leko, ali je došao Samir Toplak.

S druge strane, Osijek je na drugom mjestu i otvoreno želi osvajanje prvenstva. Iako Dinamo ima utakmicu manje i dva boda više, Slavonci nemaju namjeru popustiti u borbi. Kako god, Lokomotiva treba bodove da “preživi”, a Osijek da ostane “u igri” za prvaka.


Iako Lokosi nisu u “naponu snage”, nerijetko su znali bijelo – plavima pokvariti planove i ugodne trenutke. Sjetimo se samo kako je Lokomotiva u posljednjem kolu lanjskog prvenstva slavila u Osijeku i oduzela osječanima san o nastupu u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Jednom je Lokomotiva pobijedila i na rođendan Kohorte i tako im malo pokvarila slavlje.

“Čestitam kolegi Samiru Toplaku na novom poslu, imam s njim iznimno korektan odnos, to je trener koji je sigurno kapacitiran izvući Lokomotivu iz ove situacije. Naravno da mi imamo našu računicu, dati maksimum u nastojanju da osvojimo sva tri boda i ostanemo i dalje u borbi za sami vrh. Teško mi je procijeniti u kakvom će sustavu oni zaigrati, međutim, ne dobiva formacija utakmicu nego energija koju ćemo uložiti na terenu”, rekao je Nenad Bjelica, trener Osijeka.

Gdje možete gledati prijenos uživo utakmice između Osijek – Lokomotiva?

Utakmicu između klubova Osijek i Lokomotive možete uživo gledati u petak, 19. ožujak 2021. godine od 18 sati na Arena Sport 1 kanalu (Hrvatski Telekom). Utakmica se igra u Osijeku na stadionu Gradski vrt, a više o Osijeku doznajte na klupskim stranicama na adresi nk-osijek.hr.

Prijenos uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori). Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

HT Prva liga / HNL poredak

Video: Samir Toplak ususret utakmice Osijek – Lokomotiva

Video: NK Osijek TRAINING SESSION – Fokus na Lokomotivi

Tagged