olympic channel - sportska televizija - 2020

Olympic Channel, globalna olimpijska platforma, dolazi na Sportsku televiziju

Sportska televizija (SPTV) ostvarila je “odlučujući pogodak na globalnom terenu televizija“. Njen “glavni suigrač u ovoj sportskoj i poslovnoj pobjedi” je Olympic Channel, globalna olimpijska platforma u vlasništvu Međunarodnog olimpijskog odbora i partnerstvu Eurosporta i Discovery Communications. To znači da će gledatelji Sportske televizije moći uživati u visoko produciranom programu, nagrađivanom sadržaju, sportskim vijestima i međunarodnim sportskim prijenosima i to već od petka, 18. rujna 2020. godine. Ovaj uspjeh posebno je znakovit kada se stavi u kontekst pandemije korona virusa i nemogućnosti održavanja većine sportskih natjecanja pa tako ni Olimpijskih igara u Tokiju.

Postizanjem ovog dogovora SPTV vraća nadu ljubiteljima sporta donoseći legendarni Eurosport u Hrvatsku, a emitiranjem programa Gledajte Olympic Channel, promovira olimpijske vrijednosti i vrhunske sportaše.

“Kada bi se izrazili sportskim rječnikom, ovo postignuće moglo bi se opisati kao zlatna medalja na Olimpijskim igrama. Prenoseći nagrađivani olimpijski sadržaj najviše produkcije, napravili smo ključan korak u razvoju SPTV-a, i to u izazovnom razdoblju pandemije korona virusa. Ovaj uspjeh je tim veći jer naš put nije bio pravocrtan, već je više nalikovao terenskom trčanju s preprekama. Ali stručnost, dobra strategija i vjera u naš uspjeh su se isplatili. Prepoznati smo od strane inovativne globalne platforme koja je do sada emitirala više od 25.000 video sadržaja, 76 originalnih serija i filmova te postigla sveukupno 3,3 milijarde video prikaza”, javili su iz uprave SPTV-a.

O Sportskoj televiziji

Sportska televizija je specijalizirana sportska televizija u stopostotnom vlasništvu Hrvatskog olimpijskog odbora koja je s emitiranjem započela 4. travnja 2011. godine.

O Olympic Channelu

Olympic Channel je globalna olimpijska platforma koja “pomiče granice uspješnosti”. U četiri godine nakon pokretanja koje se dogodilo 21. kolovoza 2016. godine OC je kreirao više od 25.000 video sadržaja koji predstavljaju sve olimpijske sportske discipline u 206 zemalja, uključujući 76 originalnih serija i filmova te je postigao sveukupno 3,3 milijarde video prikaza.

O Eurosportu

Eurosport je najveći europski sportski kanal, dostupan u 59 zemalja na 20 različitih jezika i implementiran u više od 116 milijuna kućanstava i u stopostotnom je vlasništvu američkog medijskog diva Discovery Communications. Eurosport ima ekskluzivna europska prava za prijenos Olimpijskih ljetnih i zimskih igara od 2018. do 2024. godine te je time postao partner Međunarodnog olimpijskog odbora.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -