odmorko ljeto 2023

Odmorko ljeto 2023 | Uključite se u sportske aktivnosti diljem Zagreba i to od 26. lipnja do 1. rujna!

Školski sportski savez Grada Zagreba tijekom ljetnog odmora učenika organizira program Odmorko ljeto 2023! Program će se provoditi radnim danima od ponedjeljka, 26. lipnja do petka, 1. rujna 2023. godine uz stručni i pedagoški nadzor. Učenici će tako u okviru programa moći slobodno plivati na zagrebačkim bazenima Jelkovec, Utrina, Svetice, ŠRC Šalata, PVC Mladost, Iver te Zimskom plivalištu Mladost.

Osim plivališta zagrebački Školski sportski savez je pripremio i brojne igraonice. Tako se možete baviti sportovima kao što su tenis (igra i usavršavanje), atletika, streljaštvo i squash. A možete se baviti i plesovima, raftingom ili ići u školu kajaka. Također, bit će organizirana i odbojka na pijesku, rukomet na pijesku, triatlon te Odmorko na Sljemenu.

Također u sklopu pograma Odmorko ljeto 2023 organizirat će se i program Zgombaonica. Ona će se ove godine održavati na šest lokacija, a to su OŠ JELKOVEC (dva tjedna), OŠ MARIJE JURIĆ ZAGORKE (jedan tjedan), OŠ GUSTAVA KRKLECA (tri tjedna), ŠRC SVETICE (dva tjedna), OŠ IVER (tri tjedna) te OŠ ANTUNA GUSTAVA MATOŠA (jedan tjedan). Prijavu za sportski program Odmorko ljeto 2023 moguće je obaviti putem mrežne stranice na adresi skolski-sport-zg.hr.

Odmorko ljeto 2023 najavljuje i program “Sportsko ljeto”

U sklopu programa Odmorko ljeto provodi se i program Hrvatskog školskog sportskog saveza naziva Sportski praznici. Dodajmo da u ovom programu mogu sudjelovati učenici iz različitih škola. A program Sportski praznici 2023 će se provoditi na pet lokacija u Gradu Zagrebu. To su OŠ MARINA DRŽIĆA, OŠ MALEŠNICA, OŠ IZIDORA KRŠNJAVOGA, OŠ HRVATSKI LESKOVAC i OŠ ALOJZIJA STEPINCA. Prijave za program Sportski praznici 2023 se vrše preko mrežne stranice Hrvatskog školskog sportskog saveza.

Sudjelovanje u aktivnostima je besplatno uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb. Više informacija o programu Odmorko ljeto 2023 možete pronaći na mrežnoj stranici na adresi odmorko.hr. Također, sve aktualnosti doznajte na Odmorkovoj službenoj Facebook stranici te na INTERAKTIVNOJ KARTI.

Tagged