hnk vukovar 1991 - nk lokomotiva zagreb

NOGOMET UŽIVO: Vukovar 1991 i Lokomotiva igraju susret osmine finala Kupa u srijedu, 29. studenog 2023. godine – gdje gledati prijenos?

HNK Vukovar 1991 i NK Lokomotiva Zagreb igraju susret osmine finala Supersport Hrvatskog nogometnog kupa. Ova utakmica se igra u Vukovaru u srijedu, 29. studenog 2023. godine, počinje u 13.30 sati, a osiguran je izravni televizijski prijenos putem kanala MAX Sport 1.

“U kupu je sve moguće. Jedna je utakmica, a bit će jako težak teren. No naravno, idemo u Vukovar produžiti naše sudjelovanje u Hrvatskom nogometnom kupu. Nadamo se dobroj utakmici i da ćemo se vratiti sa pobjedom u Zagreb. Što se tiče momčadi, Čavlina i Krivak imaju malih problema sa ozljedom pa neće biti u rosteru. Svi ostali igrači su spremni i željno iščekuju utakmicu i naravno prolazak dalje”, rekao je Silvijo Čabraja, trener Lokomotive.

Podsjetimo, HNK Vukovar 1991 je trenutno trećeplasirana momčad u 2. Hrvatskoj nogometnoj ligi s 31 bodom. A imaju i odličan niz u posljednje tri utakmice od čak tri pobjede. Ispred njih je prošlogodišnji prvoligaš Šibenik sa 33 boda, a trenutno vodeći je Zrinski Jurjevac iz Osijeka. S druge strane, Lokomotiva u prvoj ligi baš i ne stoji najbolje. U posljednjih pet utakmica uspjeli su ubilježiti tek tri boda u tri neriješene utakmice, a trenutno su na osmom mjestu sa 16 bodova ispred Istre 1961 koja ima 14 bodova, ali i utakmicu više. No, samo jedan bod zaostaju iza Slaven Belupa i Varaždina koji također imaju utakmicu više.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Vukovar 1991 – Lokomotiva?

Utakmica osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa između klubova HNK Vukovar 1991 i NK Lokomotiva Zagreb igra se u srijedu, 29. studenog 2023. godine u 13.30 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, utakmicu možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one procjenjuju da će ovaj susret ipak otići na stranu Lokomotive. Tako je kvota na pobjedu Lokosa 1.80, na pobjedu Vukovara 5.00, dok neriješen rezultat ima kvotu 4.00.

Više o nogometnom klubu HNK Vukovar 1991 doznajte na Wikipediji. Više informacija o zagrebačkom klubu NK Lokomotiva možete naći na klupskim stranicama na adresi nklokomotiva.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged