srbija - danska | nogomet - football | serbia - danmark

NOGOMET UŽIVO: Srbija i Danska igraju odlučujući susret 3. kola skupine C na natjecanju EURO 2024 u utorak, 25. lipnja 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Srbija i Danska igrat će odlučujući susret 3. kola skupine C na nogometnom natjecanju UEFA EURO 2024 u utorak, 25. lipnja 2024. godine. Ova utakmica se igra na stadionu Allianz Arena u Muenchenu, počinje u 21 sat, a sudit će ju francuski sudac Francois Letexier. Dodajmo da je poredak u skupini C takav da sve repezentacije mogu ići u osminu finala. Točnije, Engleska je prva i ima 4 boda. Danska i Slovenija su druga i treća reprezentacija i imaju po dva boda, dok je Srbija četvrta i ima samo jedan bod. A osim utakmice Srbija – Danska u istom terminu se igra susret Slovenija – Engleska. Više o toj utakmici možete doznati ovdje.

“Razmišljamo o svim segmentima kada je u pitanju formacija. Da li će igrat jedan ili dva napadača, vidjet ćemo. Dodat ću da sam Lazara Samardžića pitao da li je spreman da igra? Spreman je, jedva čeka da poleti. Danska je dobra, jaka reprezentacija, dobro organizovan tim, ali ovo je meč lice u lice. Tri boda su u igri i ovo je veoma važna utakmica za obe reprezentacije. Ja moje igrače gledam kao tim. Od prvog dana forsiramo taj stil ponašanja da je tim taj koji pobeđuje i gubi i ne bih nikoga izdvajao. Delujemo organizovano, timski i svaki igrač daje doprinos. Nema samoisticanja, fokus je da je tim uvek bio i jeste najvažniji”, rekao je Dragan Stojković, izbornik Srbije.

“Utakmica traje 90 plus minuta I razmišljamo kako da dovedemo utakmicu u tok koji želimo. Moramo da budemo pametni i povučemo neke poteze po pitanju startne postave, ali i klupe, ona je danas mnogo, mnogo važna, za epilog utakmice. Plan igre kako Srbija treba da izgleda na terenu postoji, situacija A, B…Posle prvenstva će biti sigurno polemika, ali ne volim negativu, niko ne može da ospori da igrači Srbije žele, da ne daju sve od sebe. No, ovde smo prvi put na prvenstvu kao Srbija i treba biti realan. Ali mi verujemo da možemo da igramo sa Danskom“, dodao je legendarni Piksi.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Srbija – Danska?

Utakmicu trećeg kola skupine C nogometnog natjecanja UEFA EURO 2024 koje se igra u Njemačkoj igrat će Srbija i Danska. Ovaj se susret igra u utorak, 25. lipnja 2024. godine, a počinje u 21 sat. I dodajmo, utakmice se igra na Allianz Areni u Muenchenu. Prijenos ove nogometne utakmice u Hrvatskoj bit će osiguran na TV kanalu HRTi, a u Srbiji na kanalima Arena Sport i RTS 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, možete ju uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče prognoze kladionica, one smatraju da je Danska favorit. Tako je kvota na pobjedu Danaca 2.35, na pobjedu Srba koeficijent je 3.50, dok je koeficijent za neriješen rezultat 3.50.

Više o nogometnoj reprezentaciji Srbije doznajte na Wikipediji ili na mrežnoj stranici saveza na adresi fss.rs. O reprezentaciji Danske više doznajte na Wikipediji. Više informacija o nogometnom natjecanju UEFA EURO 2024 doznajte također na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i, tj. pametni televizori.

Tagged