španjolska - italija | nogomet - football | spain - italia

NOGOMET UŽIVO: Španjolska i Italija igraju drugo kolo u skupini B na natjecanju EURO 2024 u četvrtak, 20. lipnja 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Španjolska i Italija igrat će drugo kolo u skupini B na nogometnom natjecanju UEFA EURO 2024 u četvrtak, 20. lipnja 2024. godine. Ova utakmica se igra na VELTINS Areni u njemačkom gradu Gelsenkirchenu, počinje u 21 sat, a sudit će ju slovenski sudac Slavko Vinčić. Podsjetimo, nakon što su odigrali prvo kolu skupine B, Španjolska i Italija imaju po tri boda. Točnije, Španjolci su pobijediti Hrvatsku s 3:0, dok je Italija svladala Albaniju s 2:1. I dodajmo, u ovoj skupini se već odigrala prva utakmica drugog kola, a u njoj su Hrvatska i Albanija podijelile bodove – na kraju je bilo 2:2.

Španjolska je sjajna, ali nikako u tolikoj mjeri jaka da se moramo bojati. Mi ćemo pokušati odigrati na tragu onoga što smo odradili protiv Albanije. Dakako, Španjolska je jači suparnik i mi se želimo testirati protiv vrhunskih reprezentacija. Upravo takva Španjolska i jest, kako pojedinačno, tako i momčadski, a nama će nakon tih 90 minuta biti jasnije gdje pripadamo. Mogu odmah najaviti da sigurno nećemo sjediti u svom šesnaestercu i čekati. Tada smo osuđeni na poraz. Mi smo momčad koja voli posjed i pritisnut ćemo koliko god se bude moglo. No, da će naš vratar i obrana patiti u nekim trenucima, to je sigurno”, rekao je Luciano Spalletti, izbornik talijanske nogometne reprezentacije.

Španjolski nogometni stil je napadačka igra. Oni su danas i izravniji u svojim napadima nego li ranije. Meni se sviđa kako igraju. Što god da se dogodilo tijekom susreta moja Italija će pokušati što više igrati nogomet. Vjerojatno mogu najaviti i veći broj okomitijih lopti nego li u prvom susretu”, dodao je Spalletti.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Španjolska – Italija?

Utakmicu drugog kola skupine B nogometnog natjecanja UEFA EURO 2024 koje se igra u Njemačkoj igrat će Španjolska i Italija. Ovaj se susret igra u četvrtak, 20. lipnja 2024. godine, počinje u 21 sat, a igra se na VELTIS Areni u Gelsenkirchenu. Prijenos ove nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu Drugi program Hrvatske televizije. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, možete ju uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče prognoze kladionica, one smatraju da je Španjolska favorit. Tako je kvota na pobjedu Španjolaca 2.10, na pobjedu Talijana koeficijent je 3.40, dok je koeficijent za neriješeno 3.00.

Više o Talijanskoj nogometnoj reprezentaciji doznajte na mrežnim stranicama saveza na adresi figc.it. O reprezentaciji Španjolske više doznajte na Wikipediji ili na mrežnim stranicama saveza na adresi rfef.es. Više informacija o nogometnom natjecanju UEFA EURO 2024 doznajte također na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i, tj. pametni televizori.

VIDEO: Luciano Spalletti: “E una delle partite piu importanti della mia carriera” | Verso Spagna-Italia | EURO 2024

Tagged