šokadija babina greda - dinamo zagreb | hrvatski nogomet

NOGOMET UŽIVO: Šokadija i Dinamo igraju u Babinoj Gredi revijalnu utakmicu povodom 100. godina Šokadije u petak, 17. studenog 2023. godine – gdje gledati prijenos?

Dinamo Zagreb i Šokadija Babina Greda odigrat će prijateljski susret u petak, 17. studenog 2023. godine. Utakmica se igra na igralištu u Babinoj Gredi, počinje u 14 sati, a bit će osiguran izravni TV prijenos. Iako je na snazi reprezentativna stanka, Plavi ne miruju. A ovom će utakmicom uveličati proslavu stote obljetnice NK Šokadije, kluba iz Vukovarsko-srijemske županije. Podsjetimo, NK Šokadija nogometni je klub iz Babine Grede u blizini Slavonskog Broda, a nastupa u međužupanijskoj ligi Osijek-Vinkovci. I dodajmo, osnovan je 1923. godine…

REZULTAT UTAKMICE: Šokadija ugostila Dinamo na 100-toj obljetnici – Plavi u revijalnoj utakmici pobijedili 9:0


NK Šokadija Babina Greda je nogometni klub iz Babine Grede, a trenutačno već uspješno natječe u MŽNL Osijek-Vinkovci. U tek drugoj sezoni u 1. ŽNL Vukovarsko-srijemskoj, dobrim vodstvom napokon stabilne uprave na čelu s Ivanom Kapovićem te odličnim partijama novopridošlih pojedinaca osvajaju 1. ŽNL VS 2014./2015., gdje na putu do prvog mjesta nisu izgubili niti jednu utakmicu u drugom dijelu sezone…

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Šokadija – Dinamo?

Prijatlejska utakmica između klubova NK Šokadija Babina Greda i GNK Dinamo Zagreb na igralištu u Babinoj Gredi igra se u petak, 17. studenog 2023. godine u 14 sati. Prijenos utakmice će biti osiguran na plastformi Dinamo Plus. Napominjemo kako korisnici Apple uređaja, ukoliko imaju problema prilikom plaćanja pretplate, ponovno instaliraju aplikaciju Dinamo Plus i ponove proces plaćanja pretplate.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr, dok o klubu NK Šokadija Babina Greda informacije možete naći na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: DINAMO PREDSTAVLJA | Dinamo Plus premium

Tagged