slovenija - danska | nogomet - football | slovenia - danmark

NOGOMET UŽIVO: Slovenija i Danska igraju prvi susret u skupini C na natjecanju EURO 2024 u nedjelju, 16. lipnja 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Slovenija i Danska igrat će susret prvog kola u skupini C na natjecanju UEFA EURO 2024 u nedjelju, 16. lipnja 2024. godine. Ova utakmica se igra na stadionu MHP Arena u Stuttgartu, počinje u 18 sati, a sudit će ju švicarski sudac Sandro Scharer. I dodajmo, u skupini C igraju Slovenija, Danska, Srbija i Engleska. Spomenimo i da istog dana, ali u 21 sat, igraju i Srbija i Engleska, a više o toj utakmici možete pročitati ovdje. A popis skupina i reprezentacija koje u njima igraju te sve termine i satnice doznajte ovdje.

“Sad smo tu. No, svjesni smo snage našeg suparnika koji je među deset najboljih u Europi. Ali mislimo na sebe i svoju prezentaciju, na ponos, motivaciju i želju. Dani u Wuppertalu protekli su u dobroj atmosferi, a teren pokazuje jesi li dobar ili ne. No, Danci su stvarno odlični i imaju vrhunskog trenera. Ali pokušat ćemo izboriti povoljan rezultat”, rekao je Matjaž Kek, izbornik Slovenije.

Podsjetimo, Slovenija je do sada šest puta igrala sa Danskom, a u tim su susretima izgubili pet puta te samo jednom remizirala. I zato su crveno-bijeli sa sjevera Europe prilični favorit na kladionicama. I dodajmo, Danska trenutno zauzima 21. mjesto na ljestvici Međunarodnog nogometnog saveza, dok je Slovenija 57.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Slovenija – Danska?

Utakmicu prvog kola skupine C nogometnog natjecanja UEFA EURO 2024 koje se igra u Njemačkoj igrat će Slovenija i Danska. Ovaj se susret igra u nedjelju, 16. lipnja 2024. godine, a počinje u 18 sati. I dodajmo, utakmice se igra na MHP Areni u Stuttgartu. Prijenos ove nogometne utakmice u Hrvatskoj bit će osiguran na TV kanalu Drugi program Hrvatske televizije, a u Sloveniji na kanalima SLO 2 i Sport Klub 1 SLO. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, možete ju uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče prognoze kladionica, one smatraju da je Danska favorit. Tako je kvota na pobjedu Danaca 1.75, na pobjedu Slovenaca koeficijent je 6.00, dok je koeficijent za neriješen rezultat 3.80.

Više o nogometnoj reprezentaciji Danske doznajte na Wikipediji. O reprezentaciji Slovenije više doznajte na mrežnim stranicama saveza na adresi nzs.si. Više informacija o nogometnom natjecanju UEFA EURO 2024 doznajte također na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i, tj. pametni televizori.

VIDEO: Matjaž Kek najavljuje susret 1. kola | Predstavljanje reprezentacije Danske

Tagged