nk rudeš zagreb - nk slaven belupo koprivnica | hrvatska nogometna liga

NOGOMET UŽIVO: Rudeš i Slaven Belupo igraju 12. kolo HNL-a u petak, 20. listopada 2023. godine na stadionu Kranjčevićeva – gdje gledati prijenos?

Rudeš i Slaven Belupo igraju susret 12. kola Supersport HNL-a u petak, 20. listopada 2023. godine na stadionu Kranjčevićeva. Utakmica počinje u 18 sati, a ukoliko nećete moći doći na stadion, osiguran je izravni televizijski, ali i radijski prijenos. Što se tiče stanja na ljestvici, Slaven Belupo je osmi sa 12, dok je Rudeš zadnji i ima samo jedan bod.

REZULTAT UTAKMICE: Rudeš – Slaven Belupo 0:0 | Rudešani u 12. kolu HNL-a osvojili svoj drugi bod!

“Maksimalno respektiramo Rudeš. Upoznati smo s njihovim dobrim i lošim stranama. Također, oni su se pojačali na kraju ovog prijelaznog roka i znamo da nas u Zagrebu čeka teška utakmica. No, ako želimo do bodova moramo biti pravi i na razini iz prethodne dvije utakmice. A uvjereni smo da će tako i biti”, rekao je Roy Ferenčina, trener Slaven Belupa.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Rudeš – Slaven Belupo?

Utakmica 12. kola HNL-a između nogometnih klubova Rudeš i Slaven Belupo igra se na stadionu Kranjčevićeva u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u petak, 20. listopada 2023. godine od 18 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče prognoza na kladionicama, one Rudešu daju malu prednost. Na pobjedu Rudešana koeficijent je 2.40, na pobjedu Farmaceuta je 3.00, dok je kvota na neriješen rezultat 3.20.

Više o nogometnom klubu NK Slaven Belupo Koprivnica doznajte na mrežnoj adresi nk-slaven-belupo.hr. O klubu NK Rudeš Zagreb informacije možete naći na klupskim stranicama na adresi nk-rudes.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Trener Slaven Belupa Roy Ferenčina i napadač Tomislav Štrkalj najavljuju susret 12. kola HNL-a protiv Rudeša

Tagged