rudeš - dinamo | supersport hnl | hrvatska nogometna liga

NOGOMET UŽIVO: Rudeš i Dinamo zatvaraju na Kranjčevićevoj 9. kolo HNL-a i to susretom koji se igra u nedjelju, 24. rujna 2023. godine – gdje gledati prijenos?

Rudeš i Dinamo zatvaraju 9. kolo Supersport HNL-a, a taj susret će se igrati u nedjelju, 24. rujna 2023. godine u 19.15 sati. Utakmica se igra na stadionu u Kranjčevićevoj, sudit će ju Jakov Tilić, a osiguran je izravni TV prijenos. Ovo će biti pravi gradski derbi, ali i i prvi službeni susret Dinama i Rudeša u HNL-u. A što se tiče stanja na ljestvici, Rudeš je uvjerljivo zadnji sa jednim bodom, dok je Dinamo četvrti sa 13 bodova, ali ima i dvije utakmice manje od prvog Hajduka.


“Iako su dolaskom novog trenera otišli u 5-4-1, prije su igrali s više posjeda. Doveli su nove igrače s iskustvom, a imaju i brzine tako da ćemo morati paziti na polukontre i kontre. Protiv Osijeka je Rudeš bio blizu, trebao je imati koji bod više. Imao sam sreću da sam vodio s Rijekom protiv Rudeša prvo kolo, završilo je 4-0, ali je Rudeš mogao zabiti najmanje jedan gol. Nisu bili impresionirani nama. No, ovdje će se ipak više pitati nas. Psihološka priprema mora biti na visini. Ne sumnjam da ćemo biti ozbiljni, koncentrirani, jer dečki znaju gdje su bili, da smo sad uhvatili zaostatak i da nam je ta pobjeda jako važna”, rekao je Sergej Jakirović, trener Dinama.

Ademi je u jako dobrom stanju i on će konkurirati za momčad. Očekujemo određenu minutažu, ući će i odraditi, treba nama, treba i to njemu. Vidjet ćemo što je s Boškom Šutalom, požalio se na koljeno, dobro da nije teža ozljeda. Ristovski? Radimo sve da ga osposobimo za derbi. Špikić će za koji dan ući u trening. Ali, ima nas, nešto ćemo rotirati. Kaneko je u petak prvi put trčao oko terena, ako ne protiv Rudeša, bit će fit za Ponikve“, zaključio je Jakirović.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Rudeš – Dinamo?

Utakmica 9. kola HNL-a između nogometnih klubova NK Rudeš Zagreb i GNK Dinamo Zagreb igra se na stadionu Kranjčevićeva u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u nedjelju, 24. rujna 2023. godine od 19.15 sat. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče prognoza na kladionicama, Dinamu se daje velika prednost. Na pobjedu Plavih koeficijent je 1.30, na pobjedu Rudeša je 13.00, dok je kvota na neriješen rezultat 6.50.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. O klubu NK Rudeš informacije možete naći na klupskim stranicama na adresi nk-rudes.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Snimke susreta 8. kola HNL-a Lokomotiva – Rudeš i Dinamo – Slaven Belupo

Tagged