hnk rijeka - kf dukagjini | konferencijska liga | 2023.

NOGOMET UŽIVO: Rijeka i Dukagjini na Rujevici u četvrtak, 3. kolovoza 2023. godine igraju drugi susret 2. pretkola Konferencijske lige – gdje gledati prijenos?

HNK Rijeka i KF Dukagjini u Rijeci na stadionu Rujevica u četvrtak, 3. kolovoza 2023. godine igraju drugi susret drugog pretkola Konferencijske lige. Utakmica se počinje u 20.15 sati, sudit će ju Jamie Robinson koji dolazi iz Sjeverne Irske, a osiguran je TV prijenos uživo. Dodajmo da Rijeka u ovaj uzvrat kreće s prednošću 1:0. A zanimljiva je informacija da će utakmica protiv Dukagjinija biti 100. utakmica Rijeke pod okriljem UEFA-e. Podsjetimo, istog dana, ali u 18.45 sati, Osijek će prolaz u 3. pretkolo Konferencijske lige tražiti protiv mađarskog ZTE-a. A Dinamo je u dvije utakmice 2. prekola Lige prvaka pobijedio Astanu sa 6:0 te u 3. pretkolu igra protiv grčkog AEK-a.


“Raspored utakmica koje igramo je zaista brz i nemilosrdan. No, što se tiče utakmice protiv Dukagjinija, imamo prednost iz prve utakmice od 1:0. No, naravno da ovaj rezultat nećemo braniti. Također, želimo popraviti loš dojam iz Jadranskog derbija kada smo izgubili 1:0. Ukratko, želimo biti energičniji, kombinatorniji, ali i hrabriji s loptom u nogama”, rekao je Sergej Jakirović, trener Rijeke.

“Utakmica Rijeka – Dukagjini bit će zaista vrlo teška. I mislim da će biti puno drugačija od prve utakmice koju smo odigrali u Prištini. No, smatram da ćemo i nju pobijediti. Pogotovo zato što je posebna utakmica, točnije stota utakmica Rijeke u UEFA-inim natjecanjima”, rekao je Danilo Veiga, portugalski obrambeni igrač. A sve dodatne informacije o njemu možete doznati putem njegovog Instagram profila.

Ulaznice za utakmicu Rijeka – Dukagjini

Ulazi na stadion Rujevica se otvaraju u četvrtak, 3. kolovoza 2023. godine u 19 sati. Prodaja ulaznica za navijače HNK Rijeka bit će organiziran na zapadnim blagajnama stadiona na dan utakmice u vremenu od 16, a na istočnim blagajnama od 17 sati. Prodaje ulaznica na dan utakmice od 19 sati za gostujuće navijače kluba KF Dukagjini bit će na blagajni na ulazu na južnu gostujuću tribinu stadiona Rujevica.

S obzirom da se očekuje dolazak većeg broja gledatelja te pojačane sigurnosne mjere na ulazima, navijači se mole da krenu što je ranije moguće na stadion, kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice. Naglašavamo da su ulaznice personalizirane, tj. one glase na ime i prezime nositelja. Za ulaz na stadion obvezan je i osobni dokument s fotografijom, tj. osobna iskaznica, putovnica ili vozačka, radi provjere istovjetnosti podataka na ulaznici i dokumentu. Također, sve osobe bez obzira na dob moraju posjedovati ulaznicu.

Pozivaju se navijači na fer i korektno navijanje. Također, mole se da se suzdrže od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) te neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor. Uz prethodno navedeno posebno se mole navijači da se ne zadržavaju na stepenicama i prolazima tribina tijekom utakmice, kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za HNK Rijeku u vidu novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja tribina ili stadiona za gledatelje.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Rijeka – Dukagjini?

Druga utakmica 2. pretkola kvalifikacija za Konferencijsku ligu u nogometnoj sezoni 2023./2024. između klubova HNK Rijeka i KF Dukagjini igra se u četvrtak, 3. kolovoza 2023. godine u 20.15 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one predviđaju laganu pobjedu Rijeke. Na pobjedu Bijelih je kvota 1.20, pobjeda Djukagjinija ima kvotu od čak 20.00, dok neriješen rezultat ima koeficijent 9.00.

Više o nogometnom klubu HNK Rijeka doznajte na mrežnoj adresi nk-rijeka.hr. Više informacija o klubu KF Dukagjini sa Kosova možete naći na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Stožer Rijeke najavljuje utakmicu 2. prekola Konferencijske lige protiv KF Dukagjinija

Tagged