nk osijek - hnk rijeka | hrvatska nogometna liga

NOGOMET UŽIVO: Osijek i Rijeka na Opus Areni igraju susret 17. kola HNL-a u subotu, 2. prosinca 2023. godine – gdje gledati prijenos?

Osijek i Rijeka na osječkoj Opus Areni igraju susret 17. kola Supersport HNL-a u subotu, 2. prosinca 2023. godine. Ova utakmica počinje u 15 sati, sudit će ju Mateo Erceg, ulaznicu možete kupiti na blagajnama Opus Arene, a osiguran je i izravni prijenos uživo. Što se tiče ovog derbija, to je susret druge i pete momčadi prvenstva. No, Rijeka je druga i ima 31 bod, pet manje od prvog Hajduka, ali Riječani imaju i utakmicu manje. Osijek je peti, ima 22 boda, ali i utakmicu više od Rijeke.

REZULTAT UTAKMICE: Osijek – Rijeka 0:0 | Pravedna podjela bodova u utakmici 17. kola HNL-a tijekom koje je cijelo vrijeme padala kiša

“Mislim da smo odradili dobar tjedan i da će se svi igrači koji će biti na dispoziciji pokazati u pravom izdanju. A igramo protiv Rijeke koja je odličan suparnik, ali oko njihove igre nema velikih tajni. No, želja nam je odigrati dobru utakmicu i zadržati bodove u Osijeku. Ali ta želja je nekada izvediva, a nekada nije. Ovo što smo pokazali u Zagrebu protiv Dinama govori da smo na dobrom tragu. Nažalost, rezultatski to nije bilo popraćeno kako smo se nadali. U životu je najteže ponavljati dobre stvari, ali nadam se da smo ipak izvukli nekakve pouke. U analizi smo pokazali dečkima što smo radili i dobro i loše, a protiv Rijeke želimo ono dobro ponoviti u što boljoj mjeri”, rekao je Zoran Zekić, trener Osijeka.

“U Osijeku nas čeka zahtjevna utakmica bez obzira na trenutnu formu Osijeka. Ove sezone gostovao sam s Goricom na Opus Areni, gdje smo odigrali jako dobru utakmicu, ali i izgubili 1:0. Nadam se da sad nećemo odigrati tako dobru utakmicu, ali da ćemo osvojiti tri boda. Jednostavno treba biti realan jer Osijek sigurno neće odigrati kao što je bilo u prvoj utakmici u Rijeci. Ne treba gledati u prošlost, treba se koncentrirati na ovu utakmicu”, rekao je Željko Sopić, trener Rijeke.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Osijek – Rijeka?

Utakmica 17. kola HNL-a igra se u subotu, 2. prosinca 2023. godine u 15 sati između nogometnih klubova NK Osijek i HNK Rijeka na stadionu Opus Arena u Osijeku. Prijenos nogometne utakmice bit će na televizijskoj postaju MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one procjenjuju pobjedu Rijeke. Tako je na Riječane kvota 2.30, na Osječane 3.20, dok neriješen rezultat ima kvotu 3.40.

Više o nogometnom klubu HNK Rijeka doznajte na mrežnoj adresi nk-rijeka.hr. Više informacija o klubu NK Osijek možete naći na klupskim stranicama na adresi nk-osijek.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Snimka susreta 8. kola HNL-a između Rijeke i Osijeka (2:1)

Tagged