njemačka - škotska | nogomet - football | germany - scotland

NOGOMET UŽIVO: Njemačka i Škotska otvaraju EURO 2024 u petak, 14. lipnja 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Njemačka i Škotska otvorit će nogometno natjecanje EURO 2024 u petak, 14. lipnja 2024. godine. Ova utamica se igra na Allianz Areni u Muenchenu, počinje u 21 sat, a sudit će ju francuski sudac Clement Turpin. Podsjetimo, UEFA EURO 2024 ili Europsko nogometno prvenstvo igra se Njemačkoj i to od petka, 14. lipnja do nedjelje, 14. srpnja 2024. godine. Dodajmo da u skupini A osim Njemačke i Škotske igraju još i Mađarska i Švicarska. Što se tiče Hrvatske, ona se nalazi u skupini B zajedno sa Španjolskom, Italijom i Albanija, a Vatreni svoj prvi susret igraju u Berlinu u subotu, 15. lipnja u 18 sati. Više o toj utakmici možete doznati ovdje.

“Kada pogledam igrače u oči, vidim da žele pobjedu u prvoj utakmici. Jako se veselim ovom prvenstvu i imam sjajan je osjećaj. I sam sam malo nervozan, no, poseban je trenutak da vodite reprezentaciju u svojoj zemlji koja je domaćin Eura. Škotska je jako dobra momčad i jako su opasni. A njihovi igrači daju sve od sebe u svakoj utakmici. To je taj škotski mentalitet”, rekao je Julian Nagelsmann, izbornik Njemačke.

Podsjetimo, popularni Elf je posljednji puta bio prvak Europe 1996. godine, a kada su podigli trofej u Engleskoj. Zanimljivo, Njemačka je svoja posljednja tri nastupa na velikim natjecanjima otvorila porazima. “Njemačka želi pobjedu, ali i mi želimo pobjedu. No, svi ostali mogu uživati u ovom trenutku. Spremni smo, dugo smo čekali na ovaj trenutak. Naporno smo radili u pripremi i nadam se da će se rezultat vidjeti na terenu”, rekao je Steve Clarke, izbornik Škotske.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Njemačka – Škotska?

Utakmica otvaranja nogometnog natjecanja UEFA EURO 2024 koje se igra u Njemačkoj igrat će Njemačka i Škotska. Ovaj se susret igra u petak, 14. lipnja 2024. godine, počinje u 21 sati, a igra se na Allianz Areni u Muenchenu. Prijenos ove nogometne utakmice bit će za gledatelje iz Hrvatske osiguran na TV kanalu Drugi program Hrvatske televizije. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, možete ju uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče prognoze kladionica, one smatraju da je Njemačka veliki favorit. Tako je kvota na pobjedu Nijemaca 1.25, na pobjedu Škota koeficijent je 10.00, dok je koeficijent za neriješeno 5.00.

Više o Njemačkoj nogometnoj reprezentaciji doznajte na mrežnim stranicama saveza na adresi dfb.de. O reprezentaciji Škotske više doznajte na Wikipediji. Više informacija o nogometnom natjecanju UEFA EURO 2024 doznajte također na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i, tj. pametni televizori.

VIDEO: Why teams should fear Scotland at EURO 2024 | Tactical Preview

Tagged