nizozemska - turska | nogomet - football | netherlands - turkey

NOGOMET UŽIVO: Nizozemska i Turska igraju susret četvrtfinala natjecanja EURO 2024 u subotu, 6. srpnja 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Nizozemska i Turska igrat će posljednji susret četvrtfinala na nogometnom natjecanju UEFA EURO 2024 u subotu, 6. srpnja 2024. godine. Ova utakmica će se igrati na Olimpijskom stadionu u Berlinu, počinje u 21 sat, a sudit će ju francuski sudac Clement Turpin. Dodajmo da će ovo biti četvrti i zadnji četvrtfinalni susret na ovom nogometnom turniru, a svoja mjesta u polufinalu su već osigurale reprezentacije Španjolska i Francuske. Podsjetimo, Španjolci su pobijedili Nijemce s 2:1, dok su Francuzi izbacili Portugalce nakon jedanaesteraca. Također, istog dana, ali u 18 sati, predzadnji četvrtfinalni dvoboj igrat će Engleska i Švicarska. Više o tom susretu možete doznati ovdje.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Nizozemska – Turska?

Utakmicu četvrtfinala nogometnog natjecanja UEFA EURO 2024 koje se igra u Njemačkoj igrat će Nizozemska i Turska. Ovaj se susret igra u subotu, 6. srpnja 2024. godine, a počinje u 21 sat. I dodajmo, utakmice se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Prijenos ove nogometne utakmice u Hrvatskoj bit će osiguran na TV kanalu Drugi program Hrvatske televizije. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, možete ju uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče prognoze kladionica, one smatraju da je Nizozemska veliki favorit. Tako je kvota na pobjedu Oranja 1.65, na pobjedu Turaka koeficijent je 6.30, dok je koeficijent za neriješen rezultat 4.30.

Više o nogometnoj reprezentaciji Nizozemske doznajte na Wikipediji ili na mrežnoj stranici saveza na adresi onsoranje.nl. O reprezentaciji Turske više doznajte na Wikipediji. Više informacija o nogometnom natjecanju UEFA EURO 2024 doznajte također na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i, tj. pametni televizori.

VIDEO: Netherland v Turkiye | EURO 2024 quarter final

Tagged