lokomotiva - rudeš | supersport hnl | hrvatska nogometna liga

NOGOMET UŽIVO: Lokomotiva i Rudeš igraju 26. kolo HNL-a u subotu, 9. ožujka 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Lokomotiva i Rudeš igrat će susret 26. kola Supersport HNL-a u subotu, 9. ožujka 2024. godine. Utakmica počinje u 15 sati, igra se na stadionu u Kranjčevićevoj, a sudit će Mario Zebec. Cijena ulaznica za zapadnu tribinu iznosi 15 eura. A za djecu mlađu od 12 godina uz pratnju odraslih ulaznice su besplatne. Napominjemo da se ulaznice kupuju na blagajni stadiona na dan utakmice od 13:30 sati. Sam stadion će biti otvoren od 14 sati.

REZULTAT UTAKMICE: Lokomotiva – Rudeš 3:0 | Lokosi u 26. kolu HNL-a lakoćom svladali gradskog rivala

Ovaj zagrebački mini nogometni derbi se igra u sklopu 26. kola HNL-a, a u njemu će se sučeliti peta Lokomotiva i deseti, zadnji, Rudeš. Dodajmo da je na prvom mjestu ljestvice Rijeka sa 53 boda, drugi je Hajduk sa 52, dok je Dinamo treći sa 48 bodova, ali i utakmicom manje od vodećeg dvojca. Lokosi imaju 33, dok Rudešani imaju samo 7 bodova. I podsjetimo, Rudeš i Lokomotiva su igrali zadnji put u 17. kolu HNL-a. Tada je bilo 0:0, a snimku utakmice možete pogledati na dnu ove stranice.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Lokomotiva – Rudeš?

Utakmica 26. kola SuperSport HNL-a između klubova NK Lokomotiva i NK Rudeš igra se u subotu, 9. ožujka 2024. godine u 15 sati u Zagrebu na stadionu Kranjčevićeva. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, utakmicu možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one veliki prednost daju Lokosima. Tako je kvota na pobjedu Lokomotive 1.40, kvota na pobjedu Rudeša je 5.30 dok neriješen rezultat ima kvotu 11.00.

Više informacija o nogometnom klubu NK Lokomotiva možete naći na klupskim stranicama na adresi nklokomotiva.hr. Također, sve aktualnosti možete pronaći i na Facebook stranici Lokosa. Sve o NK Rudešu možete doznati na klupskim stranicama na adresi nk-rudes.hr. Sve novosti možete potražiti i na klupskoj Facebook stranici. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Snimka utakmice 17. kola HNL-a između Rudeša i Lokomotive (0:0)

Tagged