nk istra 1961 - hnk šibenik | hrvatska nogometna liga

NOGOMET UŽIVO: Istra i Šibenik otvaraju u Puli 32. kolo HNL-a u subotu, 29. travnja 2023. – gdje gledati TV prijenos?

Istra 1961 i Šibenik susreću se u sklopu 32. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige i to u Puli na stadionu Aldo Drosina. Ta utakmica je na rasporedu u subotu, 29. travnja 2023. godine, počinje u 18 sati, a sudi ju Duje Strukan. Što se tiče ovog dvoboja, ovo će biti obračun sedme i desete, zadnje momčadi na ljestvici. Dodajmo da je bodovna razlika između ova dva kluba 11 bodova, ali oba tima imaju svoju računicu za ovaj susret. Naime, Istra se još uvijek nada Europi iduće sezone, a Šibenik pokušava pobjeći sa zadnjeg mjesta. No Gorica, njihov glavni rival se zahuktava i bit će im dosta teško ostvariti taj naum. I dodajmo, u nedjelju, 30. travnja, igra i Gorica i to protiv Lokomotive, a također, igra se i novi vječni derbi Hajduka i Dinama.

“Bit će to zahtjevna utakmica, a nama i treća u zadnjih sedam dana. Očekujem težak ogled protiv momčadi koja je u dobrom trenutku. Znamo da imaju kvalitetne igrače na svim pozicijama, stoga mi moramo dati sve od sebe kako bismo se natjecali s njima i išli na pobjedu. Igrači su svakako motivirani, pozitivni i mentalno jaki, ali možda i malo umorni zbog rasporeda ovih zadnjih kola. Mislim da će ova utakmica biti nešto drugačija od onih prošlih koje smo ove sezone odigrali sa Šibenikom. Do sada su se dosta branili, ali prema naprijed vidimo da sada imaju učinkovite igrače poput Araia, Špeljaka, Hiroša…”, rekao je Gonzalo Garcia, trener Istre.

“S naše su strane van kadra Matheus i Majstorović, a Einar se vratio u kadar nakon tri žuta kartona. Lisica i Blagojević su spremni i fit za igrati. Smatram da moramo biti fokusirani na svaku utakmicu zasebno, odnosno kako ne bi izgubili fokus, ne razmišljamo previše o Europi. Do kraja sezone nas čekaju sigurno teški susreti, ali osvajanje bodova bi nam značilo puno da ipak ostvarimo nešto lijepo”, dodao je trener Garcia.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Istra 1961 – Šibenik?

Utakmica 32. kola HNL-a između nogometnih klubova Istra 1961 Pula i Šibenik igra se na stadionu Aldo Drosina u Puli. Utakmicu možete uživo gledati u subotu, 29. travnja 2023. godine u 17 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče procjena kladionica, favorit je Istra. Na pobjedu Puljana je koeficijent 2.25, na pobjedu Šibenčana 3.90, dok neriješen rezultat ima kvotu 3.30.

Više o nogometnom klubu HNK Šibenik doznajte na mrežnoj adresi hnk-sibenik.hr, dok o klubu NK Istra 1961 informacije možete naći na klupskim stranicama na adresi nkistra.com. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged