nk istra 1961 pula - nk rudeš zagreb | hnl - hrvatska nogometna liga

NOGOMET UŽIVO: Istra 1961 i Rudeš igraju susret 24. kola HNL-a u subotu, 24. veljače 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Istra 1961 i Rudeš igrat će susret 24. kola Supersport HNL-a u subotu, 24. veljače 2024. godine. Ova utakmica se igra u Puli na stadionu Aldo Drosina, počinje u 17.10 sati, a sudit će ga Mario Zebec. Ulaznice za ovaj susret možete kupiti na blagajnama stadiona, a za sve ostale gledatelje osiguran je izravni televizijski prijenos. Dodajmo da će istog dana, ali u 15 sati, sastati Varaždin i Hajduk, a više o toj utakmici doznajte ovdje.

REZULTAT UTAKMICE: Istra 1961 – Rudeš 2:1 | Rudešani u 24. kolu HNL-a poveli, ali i izgubili od Istrana koji su skoro sat vremena igrali s igračem manje

Što se tiče ove utakmice, ona je pravi derbi začelja. Istra 1961 je deveta i ima 22 boda, tri manje od osmog Varaždina i pet manje od pete Gorice i šestog Slaven Belupa. S druge strane, Rudeš čvrsto drži zadnju, desetu poziciju i ima samo četiri boda. I dodajmo, Rudešani u svojoj premijernoj sezoni u Hrvatskoj nogometnoj ligi još nemaju niti jednu pobjedu. A ovo, 24. kolo HNL-a, zatvaraju u nedjelju, 24. veljače, Dinamo i Rijeka i Gorica i Slaven Belupo.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Istra 1961 – Rudeš?

Susret 24. kola Supersport HNL-a igrat će NK Istra 1961 i NK Rudeš u subotu, 24. veljače 2024. godine u 17.10 sati. Prijenos nogometne utakmice koja se igra u Puli na stadionu Aldo Drosina bit će osiguran na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one predviđaju da će Istra pobijediti. Tako pobjeda Istre ima kvotu 1.45, pobjeda Rudeša ima kvotu 7.00, dok neriješen rezultat ima koeficijent 4.40.

Više o nogometnom klubu NK Rudeš doznajte na njihovoj službenoj klupskoj Facebook stranici. Više informacija o klubu NK Istra 1961 iz Pule možete naći na klupskim mrežnim stranicama na adresi nkistra.com ili službenoj Facebook stranici. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Snimka utakmice 15. kola HNL-a između Rudeša i Istre (0:4)

Tagged