hrvatska - rumunjska | euro u21 2023 | croatia - romania

NOGOMET UŽIVO: Hrvatska i Rumunjska igraju svoju posljednju utakmicu na EURU U21 2023 u utorak, 27. lipnja 2023. godine – gdje gledati prijenos?

Hrvatska i Rumunjska, mlade nogometne reprezentacije, igraju treće kolo skupine B na EURU U21 2023. Susret se igra u utorak, 27. lipnja 2023. godine u 20.45 sati u Bukureštu, uz izravni TV prijenos. Budući da su i Hrvatska i Rumunjska izgubile prve dvije utakmice od Ukrajine i Španjolske, ove reprezentacije više nemaju šanse za plasman u četvrtfinale. Tako će ova utakmica biti u revijalnom tonu, a bit će i prilika da izbornici isprobaju neke od igrača koji nisu imali priliku do sada igrati. Dodajmo da istog dana, ali u 18 sati, za prvo mjesto u skupini B igraju Ukrajina i Španjolska.

Rumunjska je protivnik koji ima dobar blok i iz njega dobro izlazi u kontru i polukontru. Igraju dosta izravno pa na drugu akciju. Znaju pokupiti odbijene lopte, a fizički su jako dobri. Sastav? Nema Stojkovića koji ima dva žuta kartona, a nekolicina igrača imaju problema s ozljedama. Nadam se da će svi biti u kadru, u kojem će biti određenih promjena. Pojedini igrači dobit će priliku s obzirom na naš posljednji nastup na prvenstvu. No, sutra ćemo znati nešto više uzimajući u obzir ozljede nekolicine igrača”, rekao je izbornik Dragan Skočić.

“S pozicije dva poraza argumenti nisu na mojoj strani, ali u odnosu na prijašnje utakmice imamo puno više posjeda. U drugom poluvremenu oduzeli smo posjed Španjolcima, što je vrlo teško. A imali smo i 88% preciznost u dodavanju dok su Španjolci, recimo, imali 90%. U ove dvije utakmice radili smo početničke pogreške, ali protiv Španjolaca smo zatvorili njihova ubadanja dva na jedan po kojima su prepoznatljivi. U igri prema naprijed bili smo dosta jalovi, u tom segmentu sam više očekivao. Međutim, što se tiče organizacije igre, igre na postavljenu obranu, cirkulacije… Bilo je to sasvim zadovoljavajuće”, dodao je Skočić.

Bez obzira na dva poraza mladi Vatreni ne gube motivaciju

“Naivno smo izgubili dvije utakmice i naravno da smo bili poljuljani, idemo kući i nije lako. Međutim, igrači su bili vrlo kooperativni, radili su, pokušavali napraviti što je moguće više. Činjenica je da nam je nedostajalo puno igrača, okolnosti su bila takve kakve jesu, ali i dalje stojim iza tvrdnje da ova momčad vrijedi. Uostalom, Španjolci su od nas bili stariji po dvije ili tri godine. Možda imamo problema na nekim pozicijama, ali ovi igrači u budućnosti mogu puno donijeti hrvatskoj reprezentaciji. Ova momčad će sigurno dati A reprezentativce, u to sam uvjeren”, rekao je izbornik mladih Vatrenih.

“Naravno da smo motivirani. Čeka nas zadnja utakmica na prvenstvu i moramo se pokazati u najboljem svjetlu, ostaviti dobar dojam jer ipak igramo za Hrvatsku. Pogledajmo samo kakve rezultate ostvaruje A reprezentacija. To nam mora biti vodilja kako se i mi moramo ponašati na terenu i van terena. Sigurno smo motivirani i jedva čekamo utakmicu. Imali smo dva dana za oporavak i uvjeren sam da smo svi spremni dati sto posto”, dodao je Marko Bulat, Dinamov vezni igrač.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hrvatska – Rumunjska?

Treće kolo natjecanja UEFA EURO U21 2023 u skupini B igrat će Hrvatska i Rumunjska U21 reprezentacija. Utakmica se igra u utorak, 27. lipnja 2023. godine u 20.45 sati u rumunjskom glavnom gradu Bukureštu na stadionu Giulești. Prijenos ove nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu HTV 2. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, možete ju uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Dodajmo da drugu utakmicu drugog kola skupine B igraju Španjolska i Ukrajina i to istog dana, ali na stadionu Steaue s početkom u 18 sati.

Više o Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji doznajte na mrežnim stranicama HNS-a na adresi hns-cff.hr. O reprezentaciji Rumunjske više doznajte na Wikipediji. Više informacija o nogometnom natjecanju UEFA EURO U21 2023 koje se igra u Rumunjskoj i Gruziji doznajte također na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i, tj. pametni televizori.

Tagged