engleska - švicarska | nogomet - football | england - switzerland

NOGOMET UŽIVO: Engleska i Švicarska igraju susret četvrtfinala natjecanja EURO 2024 u subotu, 6. srpnja 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Engleska i Švicarska igrat će susret četvrtfinala natjecanja EURO 2024 u subotu, 6. srpnja 2024. godine. Ova utakmica se igra na stadionu Merkur Spiel-Arena u Dusseldorfu, počinje u 18 sati, a sudit će ju talijanski sudac Danielle Orsato. Dodajmo da će ovo biti treći četvrtfinalni susret na ovom nogometnom turniru, a svoja mjesta u polufinalu su već osigurale reprezentacije Španjolska i Francuske. Podsjetimo, Španjolci su pobijedili Nijemce s 2:1, dok su Francuzi izbacili Portugalce nakon jedanaesteraca. Također, istog dana, ali u 21 sat, zadnji četvrtfinalni dvoboj igraju Nizozemska i Turska. Više o tom susretu možete doznati ovdje.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Engleska – Švicarska?

Utakmicu četvrtfinala nogometnog natjecanja UEFA EURO 2024 koje se igra u Njemačkoj igrat će Engleska i Švicarska. Ovaj se susret igra u subotu, 6. srpnja 2024. godine, a počinje u 18 sati. I dodajmo, utakmice se igra na stadionu Merkur Spiel-Arena u Dusseldorfu. Prijenos ove nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu Drugi program Hrvatske televizije. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, možete ju uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče prognoze kladionica, one smatraju da je Engleska favorit. Tako je kvota na pobjedu Engleza 2.30, na pobjedu Švicaraca koeficijent je 4.30, dok je koeficijent za neriješen rezultat 3.00.

Više o nogometnoj reprezentaciji Engleske doznajte na Wikipediji ili na mrežnoj stranici saveza na adresi englandfootball.com. O reprezentaciji Švicarske više doznajte na Wikipediji. Više informacija o nogometnom natjecanju UEFA EURO 2024 doznajte također na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i, tj. pametni televizori.

Tagged