gnk dinamo - nk šibenik | hrvatska nogometna liga

NOGOMET UŽIVO: Dinamo i Šibenik igraju susret 34. kola HNL-a u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine – gdje gledati prijenos?

Dinamo i Šibenik, prvi i zadnji klub ljestvice, odigrat će susret 34. kola Supersport HNL-a u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine. Utakmica se igra na stadionu Maksimir, počinje u 19:10 sati, a sudit će ju Jakov Tilić. A budući da je Dinamo još u derbiju protiv Hajduka u Splitu osigurao novi naslov prvaka, za Plave je ovaj susret na neki način i početak priprema za novu natjecateljsku sezonu. Dodajmo da su Šibenčani, iako su zadnji na tablici, nedavnim dvjema pobjedama protiv Plavih na Šubićevcu nakratko poremetili Dinamov ritam. Prvo su svladali Dinamo u prvenstvenoj utakmici, a potom slavili i u polufinalu SuperSport Hrvatskog kupa, nakon čega je uslijedio odlazak trenera Ante Čačića.


Šibenik je stvarno momčad koja je ove godine bila dobra protiv Dinama. A ta dva rezultata koja nisu bila tako davno, najveće su upozorenje i meni i mojoj momčadi. Moramo maksimalno ozbiljno shvatiti nedjeljnu utakmicu. Na taj način ćemo se pripremiti, a tako i pristupiti susretu”, rekao je trener Plavih Igor Bišćan.

“Dodat ću da je Šbeniku ova, ali i svaka sljedeća utakmica, iznimno važna u borbi za ostanak. No i Dinamo ima svoje jasne ciljeve u preostala tri prvenstvena kola. I zato mislim da bi sve to trebalo pridonijeti tome da utakmica bude prava natjecateljska. Oni su u situaciji u kakvoj jesu, a mi želimo izvući najviše što možemo u ovim preostalim utakmicama do kraja sezone. Dečki dobro rade. Ozbiljni su pa očekujem da ćemo takvi biti i u nedjelju, 14. svibnja, na terenu. A kada smo ozbiljni, onda smo obično vrlo blizu tri boda. Vjerujem da će na kraju tako i biti”, dodao je Bišćan.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Šibenik?

34. kolo HNL-a igra se u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine s početkom u 19.10 sati između nogometnih klubova Dinamo i Šibenik i to na stadionu Maksimir u Zagrebu. Prijenos nogometne utakmice bit će na televiziji MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija. Ovaj susret kladionice vide kao laganu pobjedu Dinama. Na pobjedu Plavih je kvota 1.25, na pobjedu Šibenika čak 15.00, a neriješen rezultat ima kvotu 7.50. I dodajmo, istog dana, ali u 17 sati, igraju i Varaždin i Rijeka, a sve o tom susretu možete doznati ovdje.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o klubu HNK Šibenik možete naći na klupskim stranicama na adresi hnk-sibenik.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Trener Igor Bišćan uoči utakmice 34. kola HNL-a protiv Šibenika na Maksimiru

Tagged