cibalia - rijeka | hrvatski nogomet

NOGOMET UŽIVO: Cibalia i Rijeka igraju susret osmine Kupa u Vinkovcima u utorak, 5. prosinca 2023. godine – gdje gledati prijenos?

HNK Cibalia Vinkovci i HNK Rijeka igraju utakmicu osmine finala Supersport Hrvatskog nogometnog kupa u utorak, 5. prosinca 2023. godine. Ovaj susret se igra na Gradskom stadionu u Vinkovcima, počinje u 13.30 sati, a osiguran je izravni televizijski prijenos. A ako želite doći na stadion, ulaznice za ovu utakmicu će se prodavati na dan utakmice i to sat i pol prije početka susreta, a možete ih kupiti na blagajnama stadiona. Za navijače rijeke ulaznice će se prodavati na blagajni ispod južne tribine stadiona i to po cijeni od pet eura.

Vinkovački nogometni klub osnovan je 1919. godine kao Hrvatski građanski željezničarski klub Cibalia. U razdoblju NDH klub je nastavio djelovati, zbog čega je nova komunistička vlast godine 1945. godine zamrznula njegovo djelovanje, a 1947. i ugasila. No, na njegovim temeljima, na njegovom stadionu i s većinom njegovih igrača, spajanjem RSFD Sloga i OFD Graničar nastao je Dinamo Vinkovci. Klub je u drugu jugoslavensku ligu ušao 1968. godine, a u prvu 1982. gdje je igrao pet sezona, nakon čega je administrativnim putem izbačen u Drugu saveznu nogometnu ligu. Godine 1990. vraćeno je staro i prvotno ime Cibalia. Više informacija o HNK Cibaliji doznajte na klupskim stranicama na adresi hnk-cibalia.hr.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Cibalia – Rijeka?

Utakmica osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa igra se u utorak, 5. prosinca 2023. godine u 13.30 sati između nogometnih klubova HNK Cibalia Vinkovci i HNK Rijeka na Gradskom stadionu u Vinkovcima. Prijenos nogometne utakmice bit će na televizijskoj postaju MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one predviđaju laganu pobjedu Rijeke. Tako je na pobjedu Riječana kvota 1.40, na pobjedu Vinkovčana je 5.90, dok neriješen rezultat ima kvotu 4.40.

Više o nogometnom klubu HNK Rijeka doznajte na mrežnoj adresi nk-rijeka.hr. Više informacija o klubu HNK Cibalia Vinkovci možete naći na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Osijek – Rijeka 0:0 | Snimka susreta 17. kola HNL-a

Tagged