belarus - croatia | football - nogomet | bjelorusija - hrvatska

NOGOMET UŽIVO: Bjelorusija i Hrvatska igraju 4. kolo kvalifikacija za EURO U 21 2025 u ponedjeljak, 20. studenog 2023. godine – gdje gledati prijenos?

Bjelorusija i Hrvatska igraju četvrti susret kvalifikacija za nastup na prvenstvu EURO U 21 2025 u ponedjeljak, 20. studenog 2023. godine. Utakmica počinje u 11 sati, a igra se u Erevanu, glavnom gradu Armenije, jer Bjelorusi zbog rata u Ukrajini ne mogu biti domaćini na svojem teritoriju. Podsjetimo, mladi Vatreni koje predvodi izabranik Dragan Skočić su do sada upisali dvije pobjede. Prva je bila u gostima nad Farskim otocima, a tada je bilo 4:2. A druga je bila na domaćem terenu u Velikoj Gorici upravo protiv Bjelorusije, a tada je bilo 2:0 za mlade Vatrene. I dodajmo, treću su utakmici remizirali s Grcima u gostima, kada je bilo 2:2. Ako bi Hrvatska danas pobijedila, došli bi na drugo mjesto u skupini.

REZULTAT UTAKMICE: BjelorusijaHrvatska 0:1 – mladi Vatreni se bliže nastupu na natjecanju EURO U21 2025


Bjelorusija se u Velikoj Gorici pokazala kao vrlo ozbiljan protivnik. Riječ je o dobro organiziranoj i kompaktnoj momčadi koja ima i glavu i rep i koja nam, ako ne budemo na optimalnoj razini, može zadati dosta problema. Bjelorusija puno bolje igra nego što to pokazuju njihovi rezultati i položaj na ljestvici”, rekao Dragan Skočić, izbornih Hrvatske U-21 reprezentacije.

“Jako sam zadovoljan pristupom igrača treninzima i prijateljskoj utakmici protiv Slovačke, A vjerujem da će tako biti i protiv Bjelorusije. Znamo da je pobjeda naš cilj i tako ćemo se postaviti na terenu. Utakmicu dočekujemo u jako dobrom raspoloženju i vjerujem da će se to odraziti na našoj igri. Nastojat ćemo se od prve minute nametnuti posjedom i tražiti rani pogodak koji bi usmjerio tijek susreta u našu korist. Ukratko, vjerujem u momčad i u našu pobjedu”, dodao je izbornik Skočić.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hrvatska – Bjelorusija?

Utakmicu kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvoEURO U21 2025 koje će se održavati u Slovačkoj igraju Bjelorusija i Hrvatska i to u ponedjeljak, 20. studenog 2023. godine u 11 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, utakmicu možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. A što se tiče prognoze kladionica, one smatraju da je Hrvatska veliki favorit. Kvota na pobjedu Vatrenih je 1.30, na pobjedu mladih Bjelorusa je 12.00, dok je koeficijent za neriješeno 7.00.

Više o Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji doznajte na mrežnim stranicama HNS-a na adresi hns.team. O reprezentaciji Bjelorusije više doznajte na Wikipediji. Više informacija o samom nogometnom prvenstvu EURO U21 2025 doznajte također na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged