gnk dinamo zagreb - fc basel

NOGOMET U19 UŽIVO: Dinamo i Basel igraju uzvratni susret 2. kola UEFA Lige prvaka mladih u srijedu, 29. studenog 2023. godine – gdje gledati prijenos?

Dinamo i Basel, točnije njihove U-19 ekipe, igraju uzvratni susret 2. kola UEFA Lige prvaka mladih u srijedu, 29. studenog 2023. godine. Ova utakmica se igra na stadionu Maksimir, počinje u 14 sati, a osiguran je izravni televizijski prijenos putem platforme Dinamo Plus. Podsjetimo, u prvoj utakmici koja se igrala u srijedu, 2. studenog 2023. godine.

Basel dolazi u Zagreb s prednošću od 2:0. Dakle, mi moramo pobijediti 3:0 ili u bilo kojem obliku s tri pogotka razlike. To neće biti nimalo jednostavan zadatak, ali imamo pred sobom 90 minuta. Sve je još uvijek otvoreno, iako su nam šanse manje nego prije prve utakmice. No, mi ćemo dati sve od sebe da prođemo”, rekao je Ivica Banović, trener Dinamovih juniora.

Dodajmo da će u uzvratu Dinamo morati igrati bez kapetana Vite Čaića koji je pocrvenio u prvom dvoboju, a nema ni ozlijeđenog Branka Pavića. “Da, neće nam biti lako. No, imamo nekoliko rezervnih kombinacija. Ali ovako na prvu mogu reći da će vjerojatno igrati Baković koji će biti rezervna varijanta za tu poziciju. Srećom, osim njih dvojice, nema više izostanaka”, dodao je trener Banović.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Basel – Dinamo?

Uzvratnu utakmicu 2. kola UEFA Lige prvaka mladih igraju GNK Dinamo Zagreb i FC Basel u srijedu, 29. studenog 2023. godine u 14 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će na platformi Dinamo Plus. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one smatraju da će pobijediti Dinamo. Tako je na pobjedu Plavih kvota 1.75, na pobjedu Švicaraca 5.00, dok je na neriješen rezultat 4.30.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o klubu FB Basel možete naći na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Trener Ivica Banović uoči utakmice juniora s Baselom

Tagged