hakl - mali nogomet - kutija šibica - zagreb 2019

Nakon spektakularnog Štefanja u prepunom Domu sportova poznati polufinalisti turnira Kutija šibica

Već tradicionalno štefanjsko izdanje malonogometnog turnira Kutija šibica očekivano je ponudilo tvrde i zanimljive utakmice u prepunoj maloj dvorani Doma sportova. Momčadi koje su se pokazale najspretnijima i koje ćemo gledati u polufinalnoj večeri glavnog dijela turnira su CB Dobermann, Cvjetno Poliklinika Milojević, Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi i Biberon Maraska. Već sam pogled na imena momčadi koje su prošle dalje svjedoči da gledatelje očekuje posebno uzbudljiva polufinalna večer, budući da je redom riječ o prijašnjim osvajačima turnira. Tako je CB Dobermann osvojio Kutiju 2015., Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi 2016., Cvjetno poliklinika Milojević 2017. godine, a jedina momčad iz polufinala koja je zasada bez naslova su Biberon / Tupek.

U veteranskom dijelu turnira KMN Meteroplast Ljutomer bio je bolji od Podstrane, dok su Senjak Hoteli slavili 2:0 protiv ekipe Sava Sport Kick it like Niki pa ćemo u petak gledati okršaj veterana za treće mjesto u kojemu se susreću Podstrana i Sava Sport Kick it like Niki, dok će se u subotnjem finalu susresti dvije sjajne momčadi – Senjak Hoteli i KMN Meteorplast Ljutomer.

Ženski dio turnira obilježila je pobjeda ekipe Konoba Tomić Brač – Beach Bar Cool Split koja je izbacila prošlogodišnje osvajačice turnira MC Plus Sveta Nedjelja te poraz MNK Poliklinike Milojević u susretu s djevojkama iz Stomatološkog centra Flegar.

Tako će gledatelji u petak, 28. prosinca 2019. godine moći gledati utakmicu žena za treće mjesto u kojoj se susreću djevojke iz MNK Poliklinike Milojević i MC Plus Sveta Nedjelja, dok je finalna večer rezervirana za susret ekipa Konoba Tomić Brač Beach Bar Cool Split, sastavljene od reprezentativki Hrvatske i BiH te Stomatološkog centra Flegar.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -

1 thought on “Nakon spektakularnog Štefanja u prepunom Domu sportova poznati polufinalisti turnira Kutija šibica

Comments are closed.