49. kutija šibica zagreb

Nakon sjajnog početka slijedi nastavak turnira – I drugi vikend Kutije šibica nudi nogometne poslastice

Nakon iznimno zanimljivog početka i prvih utakmica odigranih proteklog vikenda pred nama je nastavak 1. kola seniorskog i veteranskog dijela MNT Kutija šibica 2019. powered by Coca-Cola koje će se tijekom subote, 30. studenoga i nedjelje, 1. prosinca igrati u tri dvorane: Domu sportova, SŠD Dubrava i ŠSD Boško Božić Pepsi – Trnsko. Tijekom ta dva dana biti će odigrane ukupno 43 utakmice, a sudeći po ekipama koje ćemo gledati i ovog vikenda posjetitelje očekuju više nego zanimljivi sportski okršaji, tim više jer se očekuju nastupi brojnih podnositelja. Karte za sve utakmice do same završnice moguće je kupiti po cijeni od 10 kuna putem online shopa te na blagajnama dvorana u kojima se igra.

Utakmice u dvorani 2 Doma sportova

U dvorani 2 Doma sportova u subotu će se igrati čak 15 utakmica među kojima su i nastupi podnositelja momčadi Tupek Auto, Restoran Dioniz – CBA1, Ritz Club i Pimont Zagreb – Staklo Matić. Pored prvih nastupa podnositelja turnira u Domu sportova je na rasporedu još nekoliko sjajnih okršaja poput susreta seniorske ekipe Last Minute Renta A Car protiv Prijatelja za koje igraju bivši igrači Hrvatskog Dragovoljca Tadić, Tokić, Eterović i Ćorić.

Odmah nakon njih u 11:40 sati na parket izlazi sjajna veteranska ekipa Ćosić Transport koja stiže iz Austrije, a koja je prošlog vikenda u pretkolu sa čak 7:0 svladala ekipu Caffe Bar Etna Zaprešić, sastavljene od nekoliko bivših prvoligaških nogometaša i nekadašnjih članova NK Inter Zaprešić poput Zvjezdana Brleka, Krunoslava Vidaka i Tomislava Žitkovića.

Ništa manje zanimljiv neće biti niti susret jakih momčadi Naturavita i slovenske Pivovarne Ressel Selo Ljubavi te veteranske ekipe AKD i Stomatološki centar Flegar, za koju nastupaju poznata malonogometna imena braća Mavrović, Regvar i Juričić.

Utakmice u SD Dubrava

Utakmice turnira u subotu se igraju i u Dubravi gdje će se igrati 13 utakmica među kojima je već u 10:50 na rasporedu susret veteranskih ekipa Kašina-Alu-DP i Positive Brewery za koju nastupaju dobro poznati hakleri i uglavnom bivši velikonogometaši Cerin, Pavić, Vulelija, Likar i Runevski. U večernjim satima svakako će vrijediti pogledati utakmicu seniora Sportskih novosti protiv ekipe CB Flash – Zagreprokrom u kojoj igraju velikonogometaši iz NK Maksimira Krznar, Muhač i Tomašević.

Odmah nakon njih u 20 sati na rasporedu je MNK Vagabundo Adriatic Osigurenje, za koji igraju iskusni bivši velikonogometaši Mate Bilić, Hrvoje Vejić i Mario Budimir, dok je na suprotnoj strani jednako kvalitetna ekipa VNK Jarun Inservio. Zadnja utakmica u Dubravi je okršaj ekipa MNK Porto Tolero / Hotel Riva Brist protiv Ljekarne Derjanović HBR sport za koju igraju Čavlina, Hucika, Baturina, Perić i Dokupil.

Utakmice u dvorani Boško Božić Pepsi – Trnsko

U dvorani Boško Božić Pepsi – Trnsko u nedjelju je na rasporedu 15 utakmica, među kojima također nekoliko potencijalno vrlo zanimljivih poput susreta ekipa Mikronis protiv Stela Bara u 13:20 ili okršaja momčadi Cvjetno poliklinika Milojević, inače osvajača seniorske Kutije 2017. godine za koju igraju igrači hrvatske futsal reprezentacije Matošević, Kanjuh i Grcić i Bio-Veta.

Podnositelji Pulpit Foto E Badrov susrest će se sa Starom Dvojkom, a Hoteli Maestral Ariva stižu s ekipom sastavljenom od dubrovačkih nogometaša predvođenih Karabogdanom na susret protiv ekipe 50+. I ekipa Spare Ribs je okupila poznata malonogometna imena Pavičića, Županca, Pinturića i Hržića, a susret će se s momčadi Lepoglava. Zadnja utakmica u Trnskom na rasporedu u 21:40 nudi okršaj odlične ekipe D.C. Grzela-Futura Dental i Air Casha za koji nastupaju Švigir, Bogdanović, Obilinović, Tomičić i Hrgović.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged