ford fiesta rally4 / m-sport ford / wrc croatia rally 2021 / foto: mario pavlović

Momčad Ford M-Sport odradila posljednje testove za WRC Croatia Rally

Za samo dva dana u Hrvatskoj kreće svjetski automobilistički spektakl WRC Croatia Rally! Od četvrtka 22. travnja, do nedjelje, 25. travnja 2021. godine svoje će vještine na Croatia Rallyju, trećoj etapi Svjetskog prvenstva u reliju u organizaciji WRC-a, pokazati najbolji reli vozači današnjice.

Sinoć, u ponedjeljak, 20. travnja, završila je posljednja testna vožnja momčadi M-Sport Ford, koja je tražila optimalna podešenja vozila i izbor guma za što bolji plasman na brzinskim ispitima. Među njima, završni test odradio je i Adrien Fourmaux, juniorski prvak svijeta iz 2018. godine. Zanimljivo da on upravo u Hrvatskoj vozi svoju debitantsku utrku u WRC klasi.

Zbog pandemije koronavirusa i sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama, ulaznice za gledatelje nisu u prodaji. Organizatori pozivaju da se svjetsko natjecanje WRC Croatia Rally 2021 prati putem malih ekrana na HTV 2 prema niže navedenom rasporedu. Osim Drugom programu Hrvatske televizije, natjecanje će svaki dan uživo prenositi Arena Sport i WRC+.

  • Četvrtak, 22. travnja: Prijenos svečanog otvorenja od 18:50 do 20:10 sati;
  • Petak, 23. travnja: U večernjem programu emitirat će se najzanimljiviji dnevni isječci utrke;
  • Subota, 24. travnja: Prijenos dva brzinska ispita uživo;
  • Nedjelja, 25. travnja: Prijenos uživo jednog brzinskog ispita Power Stage i svečanosti proglašenja pobjednika.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -