limited edition majica - mislav oršić - dinamo zagreb - 2021.

Mislav Oršić dobio Limited edition majicu – na njoj je njegov lik i rečenica…

Mislav Oršić, Dinamov topnik, dribler, paker, fantasista, maksimirski brzanac i strijelac… Jedan od glavnih junaka bajkovite zagrebačke nogometne priče ovih dana piše zlatnu klupsku povijest. Ne samo što je postao Dinamov rekorder po broju pogodaka u europskim utakmicama već je nogometom atrakcije, s daškom vica i finese dodatno rasplamsao žar među plavim navijačima i kibicima.

Nakon hat-tricka protiv Tottenham Hotspura i povijesne pobjede koja je Dinamu donijela prolaz u četvrtfinale UEFA Europa lige, Oršić se debelim slovima upisao u Dinamovu zlatnu knjigu. Upravo u sklopu tog iznimnog uspjeha, ekskluzivno predstavljamo LIMITED EDITION MAJICU! Na njoj je lik Mislava Oršića i jedna od izjava prvotimca zagrebačkog kluba.


Koliko je njegova emocija snažna, dočarao je u razgovoru za medije kada je sugovorniku replicirao: “Prvo da vas ispravim, mislim da nema većeg kluba od Dinama!Mislav Oršić, opularni Orša, skromni zagrebački dečko, uz nogometnu romantiku i dojmljive rezultate, emotivno proživljava svaki trenutak u svom klubu.

Još je u ljeto 2018. godine inzistirao na dolasku u Dinamo. Tadašnjem treneru u Južnoj Koreji je pojasnio: “Zagreb je moj grad, Dinamo je moj klub i san mi je igrati u Dinamu.” Dolaskom u Dinamo Mislav je ostvario svoj san. A svojim igrama, potezima i akcijama ostvaruje i snove svih navijača Dinama. Hvala Orša!

Gdje možete kupiti dinamovu Limited edition majicu?

Tagged