gnk dinamo zagreb - fc dynamo kyev

Match for Peace – u prodaji ulaznice za humanitarni suset Dinamo – Dynamo Kijev

Dinamo i Dynamo Kijev odigrat će na stadionu Maksimir humanitarnu utakmicu u četvrtak, 28. travnja 2022. godine s početkom u 18 sati. Podsjetimo, dio je to šire akcije ovog popularnog ukrajinskog kluba koji je, pod sloganima “Stop the War” i “Match for Peace”, organizirao turneju koja uključuje pet međunarodnih humanitarnih utakmica. Sukladno rasporedu, suparnici Dynama iz Kijeva bit će varšavska Legia, turski Galatasary, bukureštanski FCSB, njemačka Borussia Dortmund te hrvatski prvak GNK Dinamo Zagreb.


U ovoj nogometnoj utakmici Dinamo će nastupati u kombiniranom sastavu prve i druge ekipe, a nju će voditi trener Damir Krznar. Za ovu priliku na stadionu Maksimir otvorit će se tribine zapad dolje i sjever dolje. Sav prihod od ulaznica namijenjen je kijevskom klubu koji će novac proslijediti ukrajinskim izbjeglicama.

Na susret Dinamo Zagreb – Dynamo Kijev ukrajinci mogu ući besplatno!

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta. To su osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica. Napominjemo da su sve ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Također, GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Osobe ukrajinske nacionalnosti koje se zbog ratne situacije nalaze na području Hrvatske i žele doći na utakmicu mogu predočenjem osobnog dokumenta preuzeti svoju besplatnu ulaznicu. Ulaznicu je moguće preuzeti isključivo na Ticket pointu. Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice Dinamo – Dynamo Kyiv otvoreni od 17 sati. Više o kijevskom Dinamu doznajte na Wikipediji.

Cijene ulaznica:

  • tribina sjever dolje: 50 kuna
  • tribina zapad dolje: 50 kuna
  • ograničen broj slobodnih loža: 150 kuna

Radno vrijeme Ticket pointa (stadion Maksimir):

  • utorak, 26. 4., od 11 do 19 sati
  • srijeda, 27. 4. od 11 do 19 sati
  • četvrtak, 28. 4. od 11 do 18:45 sati
  • online prodaja: od utorka, 26. 4. u 11 do četvrtka, 28. 4. u 18 sati

Tagged