syo van vliet - masters of dirt total freestyle - arena zagreb - 2019.

Masters of Dirt Total Freestyle – spektakl vratolomija oduševio Zagrepčane

Svjetske zvijezde freestyle vratolomija oduševile su posjetitelje Arene Zagreb svojim skokovima i flipovima na motociklima, quadovima, motornim sanjkama, planinskim i BMX biciklima na poligonu dugačkom čak 24 metara u sklopu “Masters of Dirt Total Freestyle” spektakla.

Uz taktove Rammsteina, započeo je jedinstveni motocross spektakl u zagrebačkoj Areni ovog vikenda. Glazba, pirotehnika i zvukovi nabrijanih motora odjekivali su dvoranom uz uzdahe nevjerice, uzbuđenja i naleta adrenalina!

Izvođači su ljubiteljima adrenalina priuštili preko dva sata nezaboravne zabave ispunjene još neviđenim trikovima u Hrvatskoj pa su tako posjetitelji mogli vidjeti skokove i flipove i do 14 metara u visinu! Sinkronizirani skokovi, prijateljski dueli, miris benzina i spaljenih guma, trikovi koji su posjetitelje tijekom cijele večeri ostavljali bez daha, dodatno su začinile djevojke iz grupe Fuel Girls.

Uz famozne pirotehničke trikove i ženstvene koreografije, Fuel Girls su vozačima postavljale vatrene izazove, a atmosferu je dodatno zagrijavao i službeni DJ Masters of Dirt ekipe – DJ Mosaken.

Internacionalne zvijezde showa Masters of Dirt nositelji su nekoliko svjetskih rekorda u kategoriji freestyle motocrossa

Najstariji među njima ima 40 godina, dok je najmlađa zvijezda 12-godišnji Lennox Zimmermann na svom bmx-u izvodio čudesne skokove koji “nikog nisu ostavili ravnodušnim”. Publika je oduševljeno gledala kako se nezgrapni quad pod sigurnim rukama Slovenca Aleša Rozmana s lakoćom okreće poput dječjeg bicikla. Mnogi su prvi puta ikad vidjeli i što sve u zatvorenom prostoru mogu motorne sanjke. Samo spomenimo da sanjke brzinu do 100km/h dosežu za samo dvije sekunde!

Svaki pojedini nastup mnogobrojnih dirtovca koji su se redali na rampama iznova su izazivali glasno navijanje i divljenje publike. Ovdje su se izvodile čudesne vratolomije, izazovne i opasne, nabijene adrenalinom. Publika je u zagrebačkoj areni zaista disala kao jedno s vozačima. Masters of Dirt Total Freestyle se tijekom vikenda, 28. i 29. prosinca 2019. godine održao u Hrvatskoj po drugi puta. Okupio je najvećim brojem obitelji s djecom, jer je ovo doista bio pravi obiteljski show. Ujednačena doza zabave, adrenalina, jurnjave i vratolomija začinili su svoje praznike nezaboravnim provodom. Više o događanju doznajte na mrežnoj stranici na adresi mastersofdirt.com.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - -