mastercard nagradna igra | uefa liga prvaka istanbul 2023

Mastercard i UEFA vas vode u Istanbul na finalnu utakmicu Lige prvaka, a za nagradnu igru se možete prijaviti do petka, 31. ožujka 2023. godine!

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu ovog će ljeta doći na svoje jer je Mastercard pripremio jedinstvenu nagradnu igru u kojoj sretni dobitnik ili dobitnica ima priliku osvojiti četverodnevni aranžman u Istanbulu, gradu domaćinu ovogodišnje finalne utakmice nogometne Lige prvaka! A ovu nagradnu igru može igrati svatko. Sve što je potrebno napraviti je prijaviti se svojom Mastercard karticom na nagradnu igru na mrežnoj stranici Priceless.com. Nagradna igra traje do petka, 31. ožujka 2023. godine pa vam savjetujemo da se požurite!

Sudionicima nagradne igre Mastercard, službeni sponzor UEFA-ine Lige prvaka, daje priliku da osvoje putovanje u Istanbul. A nagrada je zaista sjajna. Ona uključuje dvije ulaznice za finalnu utakmicu Lige prvaka, povratne avionske karte za dvije osobe, tri noćenja u vrhunskom hotelu s pet zvjezdica te prijevoz na relaciji zračna luka-hotel na dane dolaska i odlaska. Također, bit će osiguran i prijevoz od hotela do stadiona i natrag na dan utakmice. Podsjetimo, finalna utakmica održat će se na Olimpijskom stadionu Atatürk u Istanbulu u subotu, 10. lipnja 2023. godine u 22 sata po lokalnom vremenu.

Prijava za nagradnu igru je vrlo jednostavna – prvo posjetite Mastercard platformu Priceless.com

Ako već niste registrirani korisnik ove platforme, prijavite se svojom Mastercard karticom. Unesite potrebne podatke i uključite se u utrku za ovu vrijednu nagradu. A najsretniji sudionik ili sudionica imat će priliku povesti dragu osobu na nezaboravni provod na jednom od najiščekivanijih svjetskih sportskih događanja. Prijave su otvorene do petka, 31. ožujka, a ime dobitnika ili dobitnice bit će objavljeno najkasnije u petak, 7. travnja 2023. godine i to na društvenim mrežama Mastercarda u Hrvatskoj. A sve detalje i pravila nagradne igre možete pronaći na mrežnim stranicama na adresi mastercard.hr.

Nagradna igra dio je programa platforme Priceless.com. A ona korisnicima Mastercard kartica nudi niz različitih iskustava prezentirajući diljem svijeta ono najbolje od naše zemlje. Upravo među tim jedinstvenim iskustvima baš svatko može pronaći nešto za sebe. Bilo da se radi o gurmanima željnima novih gastronomskih doživljaja i vještina, avanturistima koji obožavaju prirodu ili zaljubljenicima u stjecanje novih znanja koje nam donosi digitalna tehnologija. Ali i onima koji se jednostavno žele odmoriti.

VIDEO: Journey to Istanbul | UEFA Champions League

Tagged