martin baturina | gnk dinamo zagreb | 2024.

Martin Baturina je odigao svoju “okruglu”, 100. službenu utakmicu u Dinamovu dresu!

Martin Baturina je tek zakoračio u svoje dvadesete. Naime, on će sljedećeg petka, 16. veljače 2024. godine, proslaviti 21. rođendan. A ono što je posebno važno je da je Martin tako mlad već odigrao svoju stotu utakmicu za zagrebački Dinamo! Točnije, mladi maksimirski fantazista je u subotu, 10. veljače, u prvenstvenom dvoboju protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj, odigao svoju “okruglu”, 100. službenu utakmicu u Dinamovu dresu.

Podsjetimo, Martin Baturina je debitirao u plavom dresu još na proljeće 2021. godine. Nastupio je u dva završna kola HNL-a kada je Dinamo proslavio naslov prvaka. A već sezonu kasnije čvrsto je uhvatio mjesto u prvoj momčadi i do ovog jubilarnog nastupa povezao tri pokala državnog prvaka i dva Superkupa. Također, dva puta je dočekao europsko proljeće, igrao je u Ligi prvaka…

Martin je u Dinamu je od svoje 14. godine. Prva seniorska iskušenja dočekao je u drugoj momčadi plavih, a u međuvremenu se prometnuo i u jednog od važnijih igrača maksimirskog veznog reda. I dodajmo, već smo isticali da su nogometna finesa i “kaligrafska proigravanja, dašak vica i virtuoznosti u igri, a sve to uz silinu i energiju, ugravirani u Baturinin igrački genetski kod. Više informacija o ovom sjajnom Dinamovom igraču doznajte na Wikipediji. A što se još događa u klubu iz maksimirske šume doznajte na klupskim stranicama na adresi gnkdinamo.hr.

VIDEO: PSK SKILL CHALLENGE | Luka Menalo & Martin Baturina

Tagged