mnt kutija šibica zagreb

Malonogometni turnir Kutija šibica odgađa se zbog pandemije koronavirusa

Unazad 49 godina, kraj godine obilježava najveći malonogometni turnir u regiji – Kutija šibica – koji se tradicionalno igra u zadnjem mjesecu godine sa svečanom završnicom u zagrebačkoj dvorani Dom sportova.

Na žalost svih ljubitelja malog nogometa, ustanova Upravljanje sportskim objektima kao organizator najvećeg malonogometnog turnira u regiji obavještava javnost da se ove godine zbog epidemije koronavirusa, odgađa jubilarno 50. izdanje ovog popularnog turnira!

Naime, zbog trenutne situacije sa epidemijom COVID-19 u Republici Hrvatskoj te Odluci Stožera civilne zaštite o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja od 20. studenoga 2020. godine, donesena je zabrana održavanja svih javnih događanja i okupljanja na kojima je prisutno više od 25 osoba na jednom mjestu, a sva sportska natjecanja mogu se održavati isključivo bez gledatelja.

S obzirom na to da 50. izdanje ovog turnira zaslužuje veliki spektakl te sportske dvorane pune ljubitelja malog nogometa i Kutije šibica odlučeno je da se turnir ove godine neće održati. Ali zato će iduće, 2021. godine, organizator turnira ustanova Upravljanje sportskim objektima “uložiti veći napor da turnir bude još bolji, kvalitetniji i spektakularniji”.

Također, organizatori smatraju da “bez gledatelja, MNT Kutija šibica bila bi samo prazna kutija bez svojih šibica te se nadamo da ćemo kraj 2021., tradicionalno, iako s godinom prekida završiti sa spektakularnim izdanjem 50. MNT Kutije šibica”. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi kutija-sibica.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - -