hnk rijeka - nk lokomotiva / ht prva liga / 2021.-2022.

Lokomotiva ide na Rujevicu gdje ju u 22. kou HNL-a dočekuje Rijeka – gdje gledati prijenos?

Lokomotiva ide na Rujevicu gdje ju u utakmici 22. kola HNL-a u subotu, 5. veljače 2022. godine s početkom u 17.05 sati dočekuje Rijeka. Ova dva kluba su ove sezone u HNL-u odigrali dva međusobna ogleda – po jedna pobjeda otišla je na stranu riječkog i zagrebačkog sastava. “Normalno da je bilo važno otvoriti proljetni dio prvenstva pobjedom kako bi igrači dobili na samopouzdanju. Odlično smo krenuli u nastavak prvenstva. No, sada nas očekuje teška utakmica u Rijeci. Igramo protiv ekipe koja pretendira za prvo mjesto hrvatske lige. Vidjeti ćemo kako će se utakmica odigrati”, rekao je Silvijo Čabraja, trener Lokosa.


“Rijeka je ozbiljna ekipa koja ide svaku utakmicu na pobjedu. Isti motiv bi imali i da su pobijedili Dinamo u prošlom kolu. Teško je govoriti kakav ishod utakmice očekujem. Ponavljam, očekujem tešku utakmicu. Rijeka je ozbiljna ekipa, jako dobro taktički stoji i jako puno trči. Bit će nam svakako jako teško u sutrašnjem dvoboju”, dodao je Čabraja.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Rijeka – Lokomotiva?

Utakmica 22. kola HNL-a između Rijeke i Lokomotiva igra se na stadionu Rujevica u Rijeci. Utakmicu možete uživo gledati u subotu, 5. veljače 2021. godine u 17.05 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu Arena Sport 3, odmah nakon prijenosa utakmice Gorica – Hajduk. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu HNK Rijeka doznajte na mrežnoj adresi nk-rijeka.hr, dok o klubu NK Lokomotiva informacije možete pronaći na klupskim stranicama na adresi nklokomotiva.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Video: Trener Rijeke Goran Tomić uoči susreta s Lokomotivom (22. kolo, HNL, sezona 2021./2022.)

Tagged