dinamovci na kozjaku 2020

Lijepa uvertira u subotnji derbi – druženje Dinamovaca s učenicima škola Jordanovac i Kozjak

Dinamovi prvotimci Nikola Moro, Lovro Majer, Luka Ivanušec, Sandro Kulenović, Kevin Theophile – Catherine, Damian Kadzior, Marko Đira i Joško Gvardiol stigli su u petak, 28. veljače 2020. godine na igralište na Jordanovcu gdje ih je s nestrpljenjem iščekivalo nekoliko stotina djece.

Kroz najavu derbi utakmice Dinama i Rijeke, druženje i zabavu igrači su učenicima podijelili prigodnu slikovnicu i bojanku naziva Fair play na tribinama. Slikovnica i bojanka donose priču o simpatičnom društvu koje odlazi na utakmicu Dinama, a istovremeno promoviraju pozitivno ponašanje na nogometnim utakmicama.

U isto vrijeme Dominik Livaković, Francois Moubandje i Sadegh Moharrami razveselili su djecu u obližnjoj Područnoj školi Kozjak gdje su također podijelili prigodne suvenire i družili se s malenim navijačima.

Igrači su odgovarali na pitanja djece, podijelili autogram kartice, suvenire i Dinamo bojice te su pozvali učenike na derbi utakmicu s Rijekom u subotu, 29. veljače 2020. godine na stadionu Maksimir.

“Dočekala nas je sjajna atmosfera, znamo koliko djeci i malim navijačima znače ovakva druženja, a i svi mi jako volimo ovakva događanja. Podijelili smo djeci slikovnice i bojanke, bilo je puno upita za fotografiranje i za autograme… ma baš jako lijepo. Sigurno da ovakva događanja nas sve dodatno pune pozitivnom energijom, posebno uoči utakmica. Čeka nas sutra derbi s Rijekom i idemo po dobar rezultat”, rekao je Nikola Moro.

“Znali smo da će biti odlično i da nas čeka preko 300 djece, ovo je predobar osjećaj. Jedan nas je dječak pozdravio lijepim govorom na početku druženja, a mislim da je svatko od nas podijelio pa sigurno par stotina autograma. Hvala i školi što su nas ovako lijepo dočekali. Pozvali smo djecu da nas dođu bodriti na derbi, nadam se da će doći uživo pogledati Dinamo na Maksimir, a mi ćemo dati sve od sebe da pokažemo dobru igru i pobijedimo”, smatra Sandro Kulenović.

A Dominik Livaković je dodao: “Jako nam je drago što smo danas ovdje, odličan uvod u ono što je pred nama. Djeca su se potrudila dočekati nas na jako lijep način, nacrtali su za nas Dinamove dresove, otpjevali su nam navijačke pjesme, baš su nas iznenadili i veselimo se novim druženjima.”


  • foto: Josip Regović / Pixsell / GNK Dinamo

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -

1 thought on “Lijepa uvertira u subotnji derbi – druženje Dinamovaca s učenicima škola Jordanovac i Kozjak

Comments are closed.