ac milan - gnk dinamo zagreb I uefa champions league 2022.-2023.

Liga prvaka mladih: Dinamo i Milan na San Siru igraju 2. kolo skupine – gdje gledati prijenos?

GNK Dinamo Zagreb i AC Milan, točnije njihovi juniorski sastavi, igraju 2. kolu Lige prvaka za mlade. Utakmica se igra u srijedu, 14. rujna 2022. godine u 14.30 sati na milanskom stadionu San Siro. Podsjetimo, mladi Dinamovci su u prvom kolu pobijedili engleski Chelsea sa 4:2 i u odličnoj formi putuju u Italiju. A zahvaljujući remiju AC Milana i Red Bulla Salzburg Plavi su trenutno vodeći u skupini. Također, istog dana, ali u 18.45 sati igraju i seniorski sastavi ova dva kluba.


“Svi igrači su nam na raspolaganju i to je svakako odlična stvar za nas. Odabrali smo ih 20 koji putuju u Milano i nadam se da će iznijeti teret ove utakmice. Razlike između Chelsea i Milana nisu prevelike, a možda se može reći da AC Milan gaji nešto defanzivniju igru. Očekujem da se možemo nametnuti Milanu i da možemo odigrati utakmicu u kojoj ćemo pokazati svu raskoš našeg napadačkog nogometa”, rekao je trener plavih juniora Ivan Senzen.

“Kad jedan veliki Chelsea dođe na stadion Maksimir i kad ga Dinamo pobijedi, naravno da to predstavlja dodatnu motivaciju za sve nas mlađe nogometaše. Na kraju krajeva, zbog njih smo i ušli u ovo natjecanje i hvala im na tome! Ta utakmica je bila moja prva u Ligi prvaka i nije moglo bolje završiti. Naravno da je Chelsea jak, ali nešto se i nas pitalo i drago mi je da je ovako završilo. Sada smo puni samopouzdanja za Milan“, dodao je vezni igrač Anes Krdžalić.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice AC Milan – Dinamo?

Utakmica 2. kola skupine E UEFA Lige prvaka mladih između klubova AC Milan i GNK Dinamo Zagreb igra se u srijedu, 14. rujna 2022. godine u 14.30 sati na milanskom stadionu San Siro. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran putem TV kanala ArenaSport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, možete je uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Podsjećamo da seniorski sastav također igra isti dan svoj susret sa AC Milanom na stadionu San Siro u 18.45 sati. Gdje možete gledati taj susret doznajte ovdje.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o engleskom klubu AC Milan možete naći na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Trener Ivan Senzen najavljuje utakmicu juniora Dinama i Milana

Tagged