stadion maksimir / svečana loža / travanj 2016.

LIGA PRVAKA: Dinamo – Šahtar – pobjeda na Maksimiru osigurava europsko proljeće

Nakon remija sa Šahtarom u Ukrajini u 3. kolu UEFA Lige prvaka (utakmica je završila rezultatom 2-2), Dinamo kao drugoplasirana momčad ulazi u drugi krug skupine C, s dobrim šansama da ponovo “prezimi” u Europi. U srijedu, 6. studenoga 2019. godine na Maksimirskom stadionu igra se 4. kolo UEFA Lige prvaka, a ovaj put Dinamo ugošćuje Šahtar. “Nas zadovoljava samo pobjeda i mi ćemo apsolutno ići na pobjedu”, vrlo jasno je najavio utakmicu dinamov trener Nenad Bjelica.

“Atmosfera je super, kao uvijek. Dobro smo se pripremili, u ovu utakmicu ulazimo nakon tri pobjede od kojih je jedna u kupu i dvije u prvenstvu. Iznimno smo motivirani, vjerojatno nas čeka utakmica za povijest. Svaki igrač sanja dan kad će nastupiti u takvim utakmicama. Mi u srijedu imamo takvu priliku i sigurno ćemo pružiti sve od sebe da u tome i uspijemo”, rekao je Dani Olmo.

Gdje možete uživo gledati prijenos utakmice Dinamo – Šahtar

Dvoboj na Maksimiru koji sudi njemački sudac Felix Brych, počinje u 21 sat, a prijenos utakmice možete gledati na Drugom programu HRT-a. Uvodna emisija u utakmicu počinje već od 20 sati.

Ukoliko niste u mogućnosti gledati na televiziji ili uživo na Maksimiru, prijenos 4. kola Lige prvaka Dinamo – Šahtar možete slušati na Drugom programu Hrvatskog radija od 20.50 sati.

Ulaznice – puštene su dodatne ulaznice za tribinu zapad gore!

GNK Dinamo je dobio povrat ulaznica iz kontingenta predviđenog za navijače FC Shakhtara i za potrebe UEFA-e. Iz tog razloga, klub će u prodaju u srijedu, 6. studenoga u 12 sati, pustiti dodatnih 208 ulaznica za tribinu zapad gore.

Cijena ulaznice za tribinu zapad gore iznosi 250 kuna, a ulaznice za tribine sjever gore i jug i dalje su u prodaji i to po cijeni od 150 kuna.

Stadion se otvara u 19 sati, a navijače se poziva da što prije dođu na svoju tribinu i zauzmu svoja mjesta.

Predmeti koje možete unijeti u stadion

Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30 centimetara. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo.

Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom, a preporuča se nošenje kabanice.

Predmeti koje je zabranjeno unositi na stadion

Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje, opojne droge i druge nedozvoljene supstance ili drugo što može pokvariti užitak, ugodu i sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion. Nije dopušteno unošenje kišobrana dužine veće od 30 centimetara te sa šiljatim vrhom.

Svi promotivni, komercijalni, politički ili vjerski predmeti bilo koje prirode, uključujući, ali ne ograničavajući se na zastave, oznake, simbole, letke, zabranjeni su i ne mogu se unijeti na stadion.

Pojedinci koji su pod utjecajem alkohola ili droga ili koji se ponašaju nasilno ili elementima svojeg ponašanja započinju radnje suprotne javnom redu i općoj sigurnosti, mogu biti udaljeni sa stadiona.

Fan zona Dinamo

Za sve navijače organizirana je fan zona Svetice koja će biti smještena na potezu od kipa bacača diska do Ticket pointa. Predviđeno radno vrijeme fan zone je od 16 do 23:30 sati.

Na dan utakmice fan shop Dinama na stadionu Maksimir radit će od 9 do 23.30 sati.

Prometna regulacija

Od Policijske uprave zagrebačke odobrava se zatvaranje prometa radi održavanja utakmice, 6. studenog 2019. godine u vremenu od 6 do 24 sata na sljedećim lokacijama:

  1. Parkiralište od spomenika Bacaču diska do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir;
  2. Ulica Divka Budakova od tržnice Borongaj do bazena Svetice;
  3. Poligon za obuku vozača Borongaj;
  4. Parkiralište bivše tržnice Borongaj;
  5. Hitrecova ulica;
  6. Parkiralište kod bazena Svetice;
  7. Parkiralište ispred zapadne tribine stadiona Maksimir;
  8. Parkiralište Ekonomskog fakulteta;

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -

1 thought on “LIGA PRVAKA: Dinamo – Šahtar – pobjeda na Maksimiru osigurava europsko proljeće

Comments are closed.