dinamo - valur / uefa champions league 2021/2022

Liga prvaka: Dinamo i Valur igraju 1. pretkolo na Maksimiru – gdje gledati?

Dinamo Zagreb i Valur Reykyavik otvaraju novu europsku nogometnu sezonu! Hrvatski i islandski prvak sastaju se u 1. pretkolu Lige prvaka u Zagrebu na stadionu Maksimir u srijedu, 7. srpnja 2021. godine u 19 sati. Desetak dana nakon završetka priprema u Sloveniji, Plavi kreću u lov na novo proljeće u Europi! Novost je i to da će gledatelji moći doći na stadion!

Tako će Dinamo omogućiti dolazak navijačima na stadion uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Ukratko, to znači da ćete moći na utakmicu uz posjedovanje EU digitalne COVID potvrde. Dodajmo da zbog specifičnosti uvjeta prodaje, ulaznice neće biti dostupne u online prodaji. Zbog epidemioloških ograničenja i stanja pandemije koronavirusa neće biti prodaje godišnjih ulaznica u sezoni 2021/22. Kako doći do ulaznice za utakmicu, doznajte ovdje.

“Iznimno je bitno ovim utakmicama pristupiti vrlo ozbiljno. Naravno, uloga favorita na našoj je strani i to ne odbijamo. No, apeliramo na ozbiljnost, pogotovo zato što još uvijek nismo u pravoj natjecateljskoj formi, a ovo je doista rani termin za ulazak u sezonu. Ipak, vjerujemo da ovu prepreku možemo bezbolno proći. Zadovoljni smo tijekom priprema. Uspjeli smo prihvatiti neke automatizme koje smo tražili iako ima još detalja koje ćemo pokušati usavršiti. Još nam nedostaju naši reprezentativci. Ma, i ovako imamo fantastičan kadar, a povratak reprezentativaca bit će samo šlag na tortu“, rekao je Dinamov trener Damir Krznar.

Dinamov trener ima “slatke brige” zbog velikog broja dobrih igrača

“Kadar će se, naravno, smanjivati u ritmu u kakvom će se vraćati reprezentativci. Postoje sad neke specifičnosti u izboru igrača za dvoboje protiv Valura. Neki izostanci s popisa su više tehničke prirode. Recimo, u prvoj utakmici neće participirati naša dva nominalno prva napadača Bruno Petković i Mario Gavranović, ali zbog ozbiljnosti ih moramo staviti na popis za uzvrat na Islandu. Stoga u prijavljenom kadru imamo četvoricu napadača pa se dogodi da na popis nismo mogli uvrstiti neke na koje ozbiljno računamo”, dodao je Krznar.

Dodajmo da Damir Krznar za ovaj dvoboj neće moći računati na dvojicu ozlijeđenih igrača. Izostat će Francois Moubandje i Sadegh Moharrami, s tim da će Moharrami izbivati nešto dulje, možda i mjesec dana. Dinamo neće imati baš lagan posao, jer tek sada kreće u sezonu. S druge strane Valur se nalazi usred natjecateljskog ritma. Islandsko prvenstvo traje kroz kalendarsku godinu i do sada je odigrano 12 kola, pri čemu je Valur uvjerljivo na vrhu.

Nogomet uživo: gdje gledati live stream utakmice Dinamo – Valur?

Nogometnu utakmicu 1. pretkola Lige prvaka između Dinama i Valura koja se igra na stadionu Maksimir u Zagrebu možete uživo gledati u srijedu, 7. srpnja 2021. godine u 19 sati. Prijenos utakmice će biti na kanalu HNTV-u (Hrvatska nogometna televizija). Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Sve novosti o nogometnom natjecanju Liga prvaka pratite na službenim stranicama UEFA-e na adresi uefa.com/uefachampionsleague. Prijenos uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - -