dinamo - sheriff / uefa champions league / 2021.-2022.

Liga prvaka: Dinamo dočekuje Sheriff na stadionu Maksimir – gdje gledati?

Dinamo i Sheriff igraju drugu utakmicu 4. pretkola Lige prvaka. Susret je na rasporedu u srijedu, 25. kolovoza 2021. godine u 21 sat na stadionu Maksimir. Hrvatski prvak je u nezgodnom položaju, budući da “lovi” zaostatak od tri gola razlike koje je dobio u Tiraspolu. Ali, Dinamo će igrati “silovito i napadački od prve minute, ali čvrsto i odgovorno u obrani”.

I ovaj susret će Dinamo imati podršku sa tribina – pretprodaja ulaznica počela je u ponedjeljak, 23. kolovoza. Napominjemo, ulaznice su dostupne i vlasnicima ulaznice s utakmice Dinamo – Legia kao i članovima Dinama uz predočenje članske iskaznice.


“Najvažnije je, bez obzira na poteškoće sa sastavom, vjerovati da ova momčad ima snage, energije i znanja nadoknaditi zaostatak iz Tiraspola. Vjerujem da možemo u ovoj utakmici doći do pozitivnog rezultata koji nas vodi u Ligu prvaka. U sportu je sve moguće, pogotovo u nogometu, dokazalo se to puno puta. Uostalom, mi smo to dokazali u nedavnoj prošlosti i to je jedan od momenata na kojem gradimo optimizam. Zaista vjerujem da možemo napustiti stadion uzdignutih ruku”, rekao je Damir Krznar, trener Dinama.

Dinamu je najbitnije zatvoriti pristupe svom golu

“Možda će nekome zvučati malo čudno, ali osnovno je zatvoriti pristupe našem golu. To nam je bio problem u Tiraspolu. Bez obzira na sve, prva je zadaća ne primiti gol, ali pritom i otići u napad s igračem, dva viška. Moramo uzeti dubinu i spriječiti ubitačnu Sheriffovu kontru. Kad kažem da moramo voditi brigu o obrani, nemojte to pogrešno shvatiti kao bunker. Mi moramo krenuti iznimno ofenzivno. Pokazat ćemo to i našim sastavom, ali pritom ne smijemo zanemariti fazu obrane. To je greška koja nam se dogodila u Tiraspolu. Mora biti ravnoteža između obrane i napada, ali jamčim da ćemo igrati napadački cijelu utakmicu”, dodao je Krznar.

“Ovo je specifična, posebna, jedinstvena utakmica. Svaka je za sebe tako da sve one statistike u neku ruku padaju u vodu. Osim toga, uvijek se volimo loviti za zakon velikih brojeva, jednom im se mora dogoditi. Bitno je da mi pokušamo svoje ciljeve i planove realizirati na najbolji način, a onda će se to pretvoriti u željeni rezultat. Ne zanemarujemo kvalitetu Sheriffa, vrlo su kompaktni u fazi obrane, opasni u napadu. Sve su to pokazali prije tjedan dana. Na nama je limitirati njihove dobre strane, a iskoristiti pukotine u obrani. A tih pukotina ima”, rekao je Damir Krznar.

Kako do ulaznica za susret

Na uzvratnoj utakmici play-offa Lige prvaka Dinamo – Sheriff omogućit će se dolazak navijačima na stadion uz poštivanje svih mjera i uvjeta vezano za koronavirus. To znači da će gledatelji morati posjedovati EU digitalnu COVID potvrdu. Potvrdu je svaki navijač obavezan predočiti prilikom ulaska na stadion Maksimir. Obvezan ju je imati sa sobom za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora nadležnih institucija. Sukladno odluci UEFA-e, u fazi play-offa Lige prvaka nisu dozvoljeni gostujući navijači na utakmicama.

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo – Sheriff:

  • tribina sjever dolje: 60 kuna
  • tribina sjever gore: 60 kuna
  • tribina jug: 60 kuna
  • tribina zapad gore: 80 kuna
  • tribina zapad dolje: 100 kuna

Nogomet uživo: gdje gledati live stream utakmice Dinamo – Sheriff?

Drugo kolo 4. pretkola Lige prvaka između Dinama i Sheriffa koja se igra u Zagrebu možete uživo gledati u srijedu, 25. kolovoza 2021. godine u 21 sat. Prijenos utakmice će biti na TV kanalima Arena sport 1 i HTV2. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Sve novosti o nogometnom natjecanju Liga prvaka pratite na službenim stranicama UEFA-e na adresi uefa.com/uefachampionsleague. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Video: Damir Krznar i Luka Ivanušec najavljuju utakmicu Dinamo – Sheriff

Video: Uoči utakmice – Dinamov trening na Maksimiru

Tagged