stadion maksimir zagreb / sjeverna i istočna tribina

Liga prvaka: DINAMO – ATALANTA – Dinamo na punom Maksimiru traži pobjedu – gdje gledati live stream

Nakon odigranih jučerašnjih prvih utakmica 1. kola UEFA Lige prvaka, večeras, 18. rujna 2019. godine u 21 sat na stadionu Maksimir u Zagrebu, u skupini C igraju Dinamo i talijanska Atalanta iz Bergama.

Zagrebački Plavi večeras kreću, nakon tri godine pauze, u svoju sedmu europsku nogometnu turneju u UEFA Ligi Prvaka. Da posjetimo, Dinamo je 2016. godine skupinu s Ajaxom, Sevillom i Juventusom završio bez ijednog boda te ijednog zabijenog gola, a u negativnom je nizu od 11 uzastopnih poraza u najbogatijem europskom natjecanju.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Posebna regulacija prometa na dan utakmice Dinamo – Atalanta

“Dobro smo proučili Atalantu i gledali ih na nekoliko utakmica u Italiji. Međutim, bez zalaganja i želje mojih igrača uzalud nam je svaka analiza. Ipak, vjerujem da su moji igrači spremni i da ćemo to demonstrirati na terenu. Ako smo prošle sezone ostavili Benficu na jednoj prilici, onda možemo i Atalantu”, rekao je Dinama Nenad Bjelica.

S druge strane, Atalanta u Ligi prvaka nastupa prvi put, a kako je najavljeno, na Maksimiru će ih bodriti 3.000 navijača (u Zagreb dolazi konvoj od 50 autobusa).

Ulaznice za večerašnju utakmicu su rasprodane za zapadnu, istočnu i sjevernu tribinu (dolje) su rasprodane, a ostalo ih je još vrlo malo ostalo za gornju sjevernu tribinu. Ulaznice (ako ih ostane) možete kupiti na ticket pointu na stadionu po cijeni od 150 kuna.

U isto vrijeme u Harkovu (Ukrajina) igraju Šahtar i Manchester City.

Gdje uživo gledati utakmicu Dinamo – Atalanta

Utakmicu možete gledati uživo na TV prijemnicima na Drugom programu HRT-a ili uživo na Internetu preko HRTi platforme na svim platformama – računalima, pametnim telefonima, tabletima, Smart TV prijemnicima i Android TV box uređajima. Sve što trebate je prijaviti se (Facebook, Google ili napravite svoj novi račun), a gledanje online programa je besplatno.

  • 20:05 Nogomet Liga prvaka – uvodna emisija
  • 20:50 Dinamo – Atalanta, utakmica uživo
  • 23:01 Nogomet Liga prvaka – sažeci

Upute za navijače

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice otvoreni od 19 sati. Pozivamo navijače da dođu što ranije da izbjegnu veliku gužvu te da na vrijeme zauzmu svoje mjesto na tribini.

Od 20 sati na terenu stadiona Maksimir kreće zabavni program uz DINAMO FAN TV, kada su na rasporedu zanimljivi razgovori i gosti koje će gledatelji moći pratiti na semaforu. Pozivamo zato sve navijačice i navijače da već od 20 sati budu na svojim mjestima na tribinama.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Fair play na tribinama – kampanja Dinama i Hrvatskog Crvenog križa

Ovim putem dodatno se mole svi navijači, a posebno navijači na tribini Istok da poštuju raspored sjedenja na tribini, da sjede na mjestima ispisanim na njihovim ulaznicama te da ostave prolaze i stepenice prohodnima!

Što se tiče vremenske prognoze, očekuje se suho vrijeme uz umjeren istočni vjetar i temperaturu od 17 do 19 stupnjeva.

Rasporeda svih Dinamovih utakmica u Grupi C UEFA Lige prvaka

  1. kolo: 18. 09., 21:00 h, GNK Dinamo – Atalanta BC
  2. kolo: 01. 10., 21:00 h, Manchester City FC – GNK Dinamo
  3. kolo: 22. 10. 18:55 h, FC Shakhtar – GNK Dinamo
  4. kolo: 06. 11., 21:00 h, GNK Dinamo – FC Shakhtar
  5. kolo: 26. 11., 21:00 h, Atalanta BC – GNK Dinamo
  6. kolo: 11. 12., 18:55 h, GNK Dinamo – Manchester City FC

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -

2 thoughts on “Liga prvaka: DINAMO – ATALANTA – Dinamo na punom Maksimiru traži pobjedu – gdje gledati live stream

Comments are closed.