turnir žena kutija šibica 2018

KUTIJA ŠIBICA – Od utorka sve utakmice se igraju u Domu sportova, kreće i ženska Kutija

Nakon iznimno zanimljivog i uzbudljivog vikenda na Kutiji šibica, tijekom kojeg su gledatelji mogli svjedočiti brojnim odličnim utakmicama među kojima je bio i neslavni poraz prošlogodišnjih branitelja naslova momčadi Quattro Leones rezultatom 6:0 protiv odlične ekipe Biberon Maraska, turnir se bliži svojoj završnoj fazi. Tako se već od utorka, 17. prosinca 2019. godine sve utakmice turnira sele u popularnu dvojku Doma sportova, a istog dana kreću i prve utakmice 4. Turnira žena Kutija šibica. Utakmice se počinju igrati od 16 sati, a na rasporedu je ukupno osam susreta. Prve na teren izlaze djevojke ŽNK Koprivnice, inače drugoligašice koje najavljuju borbu za Prvu ligu za žene, koje igraju protiv # Ekipe, a nakon njih slijedi susret prvoligaške ekipe ŽNK Lepoglava protiv Mirlović Zagore.


Treći susret je rezeviran za međunarodni okršaj jer se susreću djevojke iz kluba Konoba Tomić Brač – Beach Bar Cool Split sa slovenskom ekipom KMN Slovenske Gorice, nakon čega slijede susreti djevojaka iz NK Radnik i MNK Cvjetno Poliklinika Milojević koji su pak ove godine zastupljeni u sva tri turnira Kutije šibica.

Među 16 ekipa prijavljenih na ženski dio Kutije šibica su i djevojke iz Stomatološkog centra Flegar što se u prvoj utakmici susreću s ekipom Sportskih novosti, ekipe MC Plus Sveta Nedjelja i Meteora produkcija čiji je susret najavljen za 20:10 sati, ŽMNK Zagreb 041 i ŽMNK Victory koje su na rasporedu u 21 sat, dok je kao zadnja utakmica najavljen susret prvoligaške ekipe ŽNK Dinamo Zagreb i djevojaka iz Oktogona.

Srijeda i četvrtak (18. i 19. prosinca) su rezervirani za nastavak seniorskog dijela turnira i nude nekoliko potencijalno vrlo zanimljivih utakmica, poput nastupa osvajača Kutije šibica 2017. momčadi Cvjetno poliklinika Milojević, koja iza sebe ima već dvije pobjede na turniru. Oni se susreću s momčadi Centar Škudar i Transporti Živina koja pak ima već tri pobjede na turniru. Ništa manje neće biti zanimljiv niti susret ekipa Prigorski.hr / 123 Design i Restorana Dioniz CBA1 ili odlične ekipe Big Bang Cammeo Team koju dočekuje Tiskara Kerchoffest.

Četvrtak, 19. prosinca u Domu sportova također donosi utakmice seniorskog dijela turnira, a obzirom da su taj dan, između ostalih, na rasporedu utakmice dobro poznatih ekipa Tupek Auto, Svadbeni salon Bagušić & Goodlife Fintess, Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi jasno je da posjetitelje očekuje uzbudljiv malonogometni dan. Vrhunac su svakako susreti CB Dobermana i Poliklinike Ribnjak MC Plus te Biberona Maraske i Stolac Hercegovine.

Petak, 20. prosinca su na rasporedu utakmice malonogometnih veterana, među kojima su sjajne momčadi i potencijalno izvrsni ogledi Senjak Hotela protiv ekipe Slane srdele sintaksa, jako dobre ekipe Zloćo i prijatelji protiv izrazito neugodnih Cosic Transporta iz Austrije, opasnih slovenaca KMN Meteorplast Ljutomer protiv Stomatološkog centra Flegar te Sofre protiv ekipe Sava Sport.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged