50. kutija šibica - mali nogomet - dom sportova zagreb - 2021.

Kutija šibica ide dalje – treći vikend turnira rezerviran za seniore i veterane

Jubilarna Kutija šibica upisala još jedan vrlo uspješni vikend pun uzbuđenja, ali i dramatičnosti. Trećeg i četvrtog dana turnira odigrano je šezdeset utakmica glavnog i veteranskog dijela, a doznale su se i prve tri momčadi koje su se uspjele plasirati u osminu finala. U vikendu pred nama kreću novi izazovi za preostale seniorske i veteranske momčadi.

Bit će ovo njihova posljednja prilika za odlazak u daljnji tijek našeg najvećeg malonogometnog natjecanja. Nova kola su na rasporedu u subotu i nedjelju, 11. i 12. prosinca 2021. godine. Susreti će se igrati u dvoranama Dom sportova, Dubrava i Boško Božić Pepsi u Trnskom. Ulaznice se mogu kupiti na blagajnama dvorana u kojima se igraju utakmice te putem mrežne stranice na adresi kutija-sibica.hr, a cijena ulaznica je 10 kuna.


Subota je u Domu sportova i dvorani Boško Božić Pepsi bila posebno zanimljiva. Svoj su put ovdje završili podnositelji Driblling Sports Bar za koji su zaigrali Jugović, Ačkar, Barbarić i braća Babić, a priča je završila i za Quatro Leones Domus Plus, momčad koja se pamti kao osvajače Kutije u 2018. godini. Više sreće imale su momčadi Argentum, Playbox – Mr. Jack, Ritz Club, MNK Sasina – Dado Gradnja, Krešimir Keta Bandić i Cammeo Big Bang Team, za koju su zaigrali Leko, Gaši, Karamatić i Rac. Svakako treba spomenuti i odlične nastupe timova CB Fenix Podravske Noći & NŠ Company, Sport One i Tahograf.

Slavili su i veterani

To su momčad Pulpit, Rident, Toni i Gogo, Šercerova, CB Sport & Zloćo i prijatelji, Slane Srdele. Također, tu je i Restoran Gladne Oči gdje su zaigrali Grdović, Mumlek, Šafarić i Vidović. Ovo je ujedno i jedna od prvih ekipa koja je izborila sudjelovanje u osmini finala.

“Bio je ovo težak i zahtjevan vikend za nas. Praktički smo nakon dvogodišnje pauze morali odigrati dvije utakmice u dva dana i to protiv odličnih momčadi. Ždrijeb nam je u prva dva kola poslao momčadi iz BiH, koje su se već dokazale na Kutiji. Što u seniorskoj, što u veteranskoj konkurenciji. U prvom kolu igrali smo protiv MNK Bihaća i bili smo odlični. U potpunosti smo kontrolirali utakmicu, što je na kraju rezultiralo visokom pobjedom. U drugom kolu protivnik je bio još žešći, pun odličnih igrača skupljenih iz više država. Nevjerojatno uzbudljiva utakmica. No, uspjeli smo pobijediti pogotkom nekoliko sekundi prije kraja, iako smo do 36. minute bili u zaostatku. Nakon ove pobjede naše samopouzdanje je na vrhuncu. Nastojat ćemo vratiti naslov iz 2018. u naše vitrine”, rekao je Robert Uroić, voditelj momčadi Restoran Gladne oči.

Kutiju šibica napuštaju mnogi velikani malog nogometa

Od jubilarne Kutije šibica pozdravili su se i Catering Muring – Spar Ribs, Stari Vucibalun, Stomatološki Centar Flegar te Sofra. I to na iznenađenje mnogih jer su za nju igrali Vlaović, Čordaš, Bićanić i Dijmović. Odličan nastup zabilježili su Cosic Transporti Beč, Svadbeni Salon Bagušić, Poliklinika Ribnja, Goodlife Fitness, Skripta i Brux-Grad Tora.

MNK Porto Tolero / Hotel Riva Brist te gosti iz Bosne i Hercegovine MNK Bihać 1260 također su izborili osminu finala. Kako sami tvrde “spremno čekaju imena svojih protivnika u novom kolu”. U vikendu pred nama na rasporedu su preostale utakmice prvog i drugog kola za seniore i veterane. Više informacija o rasporedu i terminima utakmica na mrežnim stranicama na adresi kutija-sibica.hr.

Tagged