vatreni loyalty token / 2022.

Kripto token Vatreni – HNS prati globalne trendove i ulazi u novu navijačku eru

HNS se pridružuje svjetskoj nogometnoj tehnološkoj revoluciji i izdaje loyalty kripto token VATRENI! HNS token izdaje u suradnji s dvije hrvatske tvrtke – AMPnet i Biznisport, a uz njega predstavlja i prateću mobilnu aplikaciju. HNS će tako dati milijunima vjernih navijača Hrvatske više prilika za interakciju s igračima. No, uz token će se moći sudjelovati u odlukama HNS-a, a tu su i neke druge mogućnosti koje će biti ekskluzivno omogućene samo za vlasnike tokena VATRENI.


“Iskorakom na kripto tržište pratimo globalne trendove. Uz to, želimo se još bolje povezati s našim navijačima i omogućiti im prilike koje do sada nisu imali. Posebno sam ponosan što u ovom projektu surađujemo s hrvatskim tvrtkama. Smatramo da je hrvatsko znanje u IT-u apsolutno konkurentno tako da time dobivamo partnere koji su jednako posvećeni suradnji poput nas”, rekao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Token VATRENI izradio je službeni kripto partner HNS-a hrvatska kompanija AMPnet

“Uz podršku HNS-a, a integracijom AMPnet tehnologije i partnera Biznisporta, vlasnicima tokena bit će omogućeno sudjelovanje u donošenju određenih odluka. Uz to, imat će pravo prvenstva kod kupnje ulaznica te popuste kod partnera HNS-a. Također, imat će priliku osvojiti, zaraditi ili kupiti ekskluzivne proizvode koji nisu drugdje dostupni. Uz sve to, vlasnik tokena će moći koristiti token i za plaćanje. On je kompatibilan s Electrocoinovom aplikacijom Paycek, koja omogućuje plaćanje kriptovalutama na više od 200 mjesta. A njih ćete moći trošiti u Konzumu, Feriviju, na portalu Ulaznice.hr, Football Maniji, Sancta Domenici, Hrvatskoj pošti i drugdje”, rekao je Mislav Javor, glavni izvršni direktor AMPneta.

Pretprodaja ograničenog broja loyalty tokena VATRENI u ovom trenutku još nije omogućena svima. Svi zainteresirani za kupnju tokena mogu dobiti više informacija o tokenu VATRENI na mrežnoj stranici token.hns-cff.hr. Dodajmo da se zainteresirani mogu upisati na listu čekanja.

Važno je napomenuti da je token VATRENI po svojoj naravi kriptovaluta. Ulaganje u kriptovalute izrazito je riskantno i u njega se ne bi trebao upuštati nitko tko ne raspolaže s dovoljno znanja. Tržište kriptovaluta samo je dijelom regulirano. Eventualni ulagači ne mogu računati na sve vidove zaštite koji bi im možda bili dostupni na klasičnom financijskom tržištu. Ako ne vladate suvereno materijom na način da znate zaprimiti kriptovalute na digitalni novčanik i sigurno ih držati, nemojte se upuštati u ulaganja u kriptovalute.

Tagged