cibona - gorica / ht premijer liga 2020/2021

Kreće košarkaška Liga za prvaka – Cibona i Gorica u 1. kolu igraju u Draženovom domu – gdje gledati prijenos?

Nakon regularnog dijela HT Premijer lige Cibona s druge pozicije kreće u Ligu za prvaka, a u prvom susretu čeka ju Gorica. Ova dva zagrebačka košarkaška kluba odmjerit će snage u petak, 18. ožujka 2022. godine u 17 sati u KC Dražen Petrović. Dobre igre Cibone svakako su dobra pozivnica za navijače da dođu u što većem broju na tribine. Veseli i to da više nema ograničenja broja gledatelja u dvorani. Jedini uvjet je da svi prisutni posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu. Ulaznice za susret se mogu kupiti na blagajnama kluba dva sata prije same utakmice. Ukoliko ne možete doći na utakmicu, možete gledati prijenos na kraju ovog teksta.


“Počinje Liga za prvaka i više-manje sljedećih 10 utakmica je jako bitno. Mi poštujemo rezultate Gorice koja je pokazala igrama da je kvalitetna ekipa. Mi smo već pokazali u sezoni neka izdanja u kojima smo ušli opušteno te nam se to obilo od glavu. Ući ćemo maksimalno ozbiljno u utakmicu i svakako ići na pobjedu za dobra ulazak u završnicu sezone”, rekao je trener Vukova Gašper Okron.

Gorica je dobra ekipa koja zadnjih sezona postiže solidne rezultate

Očekuje nas Gorica u 1. kolu LZP. Oni su dobra ekipa koja zadnjih sezona postiže solidne rezultate. Mi moramo biti na svojoj razini i energetski i taktički te nikako ne smijemo podcijeniti protivnika. Nakon ovoga očekuje nas doslovno mjesec dana teških i bitnih utakmica u kojima ćemo vidjeti kako stojimo u odnosu na konkurente. Svakako da ako odigramo utakmice s pristupom kakav trener traži od nas da pobjeda ne bi trebala biti upitna”, rekao je Krešimir Radovčić, 196 centimetara visok Cibonin branič.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Više informacija o KK Gorica iz Velike Gorice možete naći na mrežnim stranicama na adresi kkgorica.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Video live stream: Cibona – Gorica / 1. kolo Lige za prvaka 2021.-2022.

Tagged