krasnodar - dinamo / uefa europa league 2021

Krasnodar i Dinamo igraju prvi proljetni susret Europa lige – gdje ga gledati?

Dinamo igra utakmicu 1/16 finala Europske nogometne lige, a protivnik mu je ruski FC Krasnodar. Dodajmo da hrvatski prvak, nakon 49 godina pauze, po drugi put u posljednje tri sezone igra “europsko proljeće”!

Utakmica FC Krasnodar – GNK Dinamo Zagreb igra se u četvrtak, 18. veljače 2021. godine u 18:55 sati u Krasnodaru, a sudi ju Bartosz Frankowski iz Poljske. Vrijeme je u Rusiji tijekom Dinamovog zadnje treninga bilo iznimno hladno, temperatura je bila minus 10 stupnjeva, a problem će predstavljati i snijeg koji neprestano pada.


Zoran Mamić na raspolaganju ima sve igrače osim ozlijeđenog iranskog reprezentativca Sadegha Moharramija i Izeta Hajrovića koji nije prijavljen za igranje u Europi. Zanimljivo, kladionice daju prednost Krasnodaru u ovoj utakmici, ali prolazu u osminu finala Europske lige ipak je bliži Dinamo.

Utakmica će se igrati na stadionu Krasnodar – prekrasnom zdanju koje može primiti točno 35.074 gledatelja, cijeli je natkriven, ima grijana sjedala, a koštao je 2011. godine kada je izgrađen 20 milijardi rubalja (250 milijuna eura). Zanimljivo da taj stadion, iako je bio nov i moderan, ipak nije bio dovoljno dobar za domaćinstvo utakmicama Svjetskog nogometnog prvenstva koje je igrano u Rusiji 2018. godine. Krasnodar trenira Murad Olegovich Musayev, 37. godišnji ruski trener, a o klubu više doznajte na mrežnim stranicama na adresi fckrasnodar.ru/en.

Krasnodar – Dinamo: Gdje gledati prijenos ili live stream utakmice?

Utakmicu Krasnodar – Dinamo možete uživo gledati u četvrtak, 18. veljače 2021. godine u 18.55 sati na Arena Sport 3 kanalu. To možete činiti na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima. Uoči utakmice možete gledati uvodnu studijsku emisiju koja počinje u 18 sati na programu Arena Sport 1.

Nadamo se da ste na vrijeme nabavili svoj DVB-T2 digitalni prijamnik! Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. A ako pronađemo negdje live stream utakmice Krasnodar – Dinamo, postavit ćemo ga niže na stranici.

Trener Zoran Mamić i Mislav Oršić – razmišljanja prije utakmice s Krasnodarom

Tagged