krasnodar - dinamo / uefa europa league 2021

Krasnodar – Dinamo: Što Zoran Mamić misli o utakmici UEFA Europa lige?

“Naš klub polagano raste u formi, a utakmicu Europske lige Krasnodar – Dinamo dočekujemo jako dobro spremni psihički i fizički. Veseli nas što nemamo zdravstvenih problema, izuzev Livakovića i Moharramija koji je ozlijeđen od ranije. 99 posto ekipe je u dobrom stanju, moći ćemo složiti dobru momčad”, rekao je trener Dinama Zdravko Mamić.

Podsjetimo, Dinamo je u utorak, 16. veljače otputovao u Krasnodar gdje će igrati 1/16 finala Europske lige protiv istoimenog FC Krasnodara. Utakmica se igra u četvrtak, 18. veljače 2021. godine s početkom u 18.55 sati (20.55 po lokalnom vremenu).

“Mi smo svjesni što naša momčad može, ima još puno prostora za napredak. Mislim da iz utakmice u utakmicu Dinamo pokazuje sve bolju igru, treću utakmicu za redom nismo primili pogodak, obrana se vraća na svoj stari nivo… Ne sumnjam da će u prvoj utakmici u Krasnodaru naša ekipa biti dobra”, dodao je Zoran Mamić. Cijeli razgovor možete poslušati niže u snimci.

Utakmica Krasnodar – Dinamo igra se 18. veljače 2021. godine, a moći ćete gledati prijenost utakmice uživo (ili live stream) na TV kanalu Arena Sport 3. Ukoliko nećete biti u prilici gledati prijenost, uključite se u radio prijenos na Drugom programu Hrvatskog radija! O ruskom nogometnom klubu Krasnodar doznajte više na Wikipediji.

UOČI UTAKMICE Krasnodar – Dinamo | Izjava trenera Zorana Mamića prije gostovanja kod Krasnodara

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -