kk zadar - kk split | košarka - ht premijer liga

KOŠARKA UŽIVO: Zadar i Split igraju drugu utakmicu finalne serije za naslov prvaka Premijer lige u nedjelju, 26. svibnja 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Zadar i Split igrat će drugu utakmicu finalne serije za naslov prvaka Premijer lige u nedjelju, 26. svibnja 2024. godine. Ova utakmica će se igrati u zadarskom Športskom centru Višnjik, točnije u Velikoj dvorani Krešimira Ćosića, a počinje u 20 sati. Ulaznice za ovu utakmicu možete kupiti na blagajnama dvorane, a bit će osiguran i izravni televizijski prijenos na dvije TV postaje. Podsjetimo, u prvoj utakmici finala prvenstva Hrvatske u košarci Split je iznenadio Zadar. Točnije, Splićani su odličnom utakmicom svladali domaćina s 85:78 i poveli u finalnoj seriji s 1-0. I dodajmo, finale Favbet Premijer lige se igra na tri pobjede.

“Moramo zaustaviti napadački skok Splita, ali i smanjiti naš broj izgubljenih lopti. U prvoj utakmici smo dobro branili šut za tri poena, no, sve što su promašili uhvatili bi i potom lako poentirali. Teško mi je reći kako će ova druga utakmica izgledati. No, ako oni budu više željeli pobjedu, teško ćemo tu nešto promijeniti. Danas ćemo napraviti regeneracijski trening, porazgovarati i pokušati promijeniti neke stvari. Nadam se da ćemo uspjeti u tome i da će nam publiku još jednom biti šesti igrač. A dođe li Zadar do pobjede, nije nemoguće da Višnjik još jednom bude gorio u petoj utakmici finalne serije”, rekao je Danijel Jusup, trener Zadra.

“Bili smo u prvoj utakmici bolji za malo, točnije za ovih sedam poena. A išlo nam je u prilog to što smo u zadnjoj četvrtini stalno vodili i imali smo mirnoću. Odigrali smo tu utakmcu hrabro, a imali smo i ekstra energiju. Ukratko, sretan sam zbog te pobjede, ali okrećemo se sljedećoj utakmici, a ovu već zaboravljamo. Idemo hrabro u utakmicu broj dva”, rekao je Slaven Rimac, trener Splita.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Zadar – Split?

Druga utakmica finalne serije za naslov prvaka Favbet Premijer lige igra se između klubova Zadar i Split u dvorani Krešimir Ćosić u Zadru. Utakmicu možete uživo gledati u nedjelju, 26. svibnja 2024. godine od 20 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalima MAX Sport 1 i Sportska televizija. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos ove košarkaške utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče procjena kladionica, za ovaj susret one predviđaju da će otići na stranu Zadra. Tako je na pobjedu Zadrana kvota 1.35, na pobjedu Splićana 3.30, dok neriješen rezultat ima kvotu 15.00.

Više o Splitu doznajte na klupskoj mrežnoj stranici na adresi kk-split.com. Više informacija o Zadru možete naći na službenoj klupskoj stranici na adresi kkzadar.hr. Prijenos košarkaške utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Snimka prve utakmice finala Premijer lige između Zadra i Splita (78:85)

Tagged