zaklada nema predaje dinamo zagreb 2020

Juniori Hajduka i Dinama igraju svoj derbi – doznajte gdje gledati prijenos

Na rasporedu je velika utakmica – igra se mini “vječni derbi”. Na Poljudu u subotu, 14. studenog 2020. godine igra se susret između juniora Hajduka i Dinama!

Dodajmo da se utakmica trebala odigrati prije dva tjedna, ali je zbog epideioloških problema bila odgođena. Utakmica se igra na pomoćnom igralištu, a počinje u 11 sati.

Ova utakmice je prilika da dinamovi juniori i trener Goce Sedloski prekinu neugodan niz od 11 uzastopnih poraza od mladih “bilih tića” koje predvodi trener Marijan Budimir. Važno je napomenuti da zbog koronavirusa pristup publici na stadion neće biti dozvoljen, ali je osiguran TV prijenos.

Više informacija o juniorima Dinama doznajte na mrežnim stranicama na adresi gnkdinamo.hr.

Gdje možete gledati utakmicu između juniora Hajduka i Dinama?

Utakmicu između juniora Hajduka i Dinama možete uživo gledati u subotu, 14. studenoga 2020. godine od 11 sati na HNTV-u i to na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima.


PROČITAJTE VIŠE:


Nadamo se da te na vrijeme nabavili svoj DVB-T2 digitalni prijamnik! Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -