joško gvardiol - gnk dinamo - 2020

Joško Gvardiol, mladi nogometni reprezentativac, potpisao novi ugovor sa Dinamom

Branič Joško Gvardiol potpisao je novi ugovor koji će ga sljedećih pet godina vezati uz GNK Dinamo. Dinamovo dijete i standardni reprezentativac produkt je nogometne škole GNK Dinamo a prvi seniorski nastup za modre upisao je u listopadu 2019. protiv Gorice. Dva tjedna kasnije stigao je prvi pogodak protiv Intera iz Zaprešića.

“Svako dijete koje se bavi nogometom u Zagrebu sanja da zaigra za Dinamo. Svoj sam san ispunio kada sam debitirao, a ovaj potpis znači da je sve do sada na obostrano zadovoljstvo. Nikada nisam žurio i stvari sam prihvaćao kakve jesu. Želim se afirmirati u Dinamu, vratiti klubu sve što je uložio u mene pa tek onda mogu razmišljati o onome što me čeka. Zaista sam sretan i ovim putem želim se zahvaliti svojoj obitelj koji su mi uvijek bili potpora, suigračima i trenerima te klubu”, rekao je Joško Gvardiol po potpisu ugovora.

“Ovo je velika stvar za naš klub. Joško se razvio u velikog igrača kojem je samo nebo granica. Zaista smo sretni što je odabrao Dinamo za nastavak svog razvojnog puta i siguran sam da ćemo svi sretni i ponosni njegovim igrama u dresu Dinama”, dodao je sportski direktor kluba Zoran Mamić.

“Osim emocije koju nosim prema Dinamu, svjestan sam svih prednosti koje ima igranje u Maksimiru. Da, bilo je nekih signala da bih mogao u inozemstvo, ali odmah sam rekao svojim ljudima da se vidim samo i isključivo u Dinamu. Ono što imam ovdje ne znam je li bi mogao imati negdje drugdje. Gledajte, svatko bira svoj put i nemam namjeru nekome govoriti ti si u pravu, ti nisi. Ja sam od početka osjećao kako je ovo ono što želim. Igram velike utakmice, stasam uz velike igrače i razvijam svoje potencijale. Naravno da mi je Europa neki cilj, ali ona će doći kada za to bude vrijeme. Onda kada u Dinamu ostavim trag kakav želim ostaviti. Ne prije. Također, nadam se nastavku igranja za U-21 reprezentaciju, a sve iznad toga bio bi izazov. No, spreman sam ga prihvatiti. Idem dan po dan, trening po trening naoružan golemom količinom strpljenja. Pa ćemo vidjeti gdje će me to odvesti”, zaključio je Joško Gvardiol.


  • foto: GNK Dinamo

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - -