ivica obrvan i vedran šupuković I ppd zagreb I 2022.

Ivica Obrvan produžio suradnju s PPD-om Zagreb do ljeta 2024. godine

Uprava rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb i trener Ivica Obrvan potpisali su ugovor o nastavku suradnje. S jednim od najtrofejnijih hrvatskih trenera ugovor je potpisan na naredne dvije sezone. To znači da će Ivica Obrvan biti na klupi PPD-a Zagreb do ljeta 2024. godine. Više novosti iz Rukometnog kluba Zagreb doznajte na mrežnim stranicama na adresi rk-zagreb.hr. A više informacija o Ivici Obrvanu doznajte na Wikipediji.


“Veselim se nastavku suradnje s rukometnim klubom Zagreb u kojemu  sam proveo dobar dio svoje i igračke, ali i trenerske karijere. Iza nas je turbulentna sezona koju smo na kraju svi skupa uspješno završili. Vjerujem da na impulsima uspješno završene sezone možemo nastaviti graditi narednu sezonu. Cilj je na domaćem planu nastaviti gdje smo stali, pritom profilirati nekolicinu mlađih igrača. No, želimo i u Ligi prvaka nastaviti igrati prepoznatljivi rukomet. Trener ne smije obećati rezultat, ali ono što jamčim da ćemo ja i moj stručni stožer nastaviti biti maksimalno fokusirani. Dat ćemo sve od sebe da naš klub postigne čim bolji rezultat i u Europi”, rekao je Ivica Obrvan.

Ivica Obrvan ima rezultate koji govore za sebe

“Veliko mi je zadovoljstvo da smo i službeno potpisali ugovor o nastavku suradnje, iako je isti bio dogovoren već unatrag par mjeseci. Kao što znate, zbog ove više puta prepričavane situacije i visoke tenzije koja se dogodila u samoj završnici sezone ostavili smo sami čin potpisa za period nakon završetka nacionalnog prvenstva i kupa. Rezultati trenera Obrvana u svim klubovima i reprezentacijama u kojima je radio govore puno o njemu i njegovim kvalitetama. Svoju trenersku klasu potvrdio je i kod nas. Došao je prošle godine u jednom vrlo nezahvalnom trenutku. U tom vrlo turbulentnom vremenu smo imali jedan nevjerojatno negativan niz. To se posebice odnosi na naš nastup u Ligi prvaka, a on je ubrzo nakon svog dolaska, u jednom izuzetno kratkom periodu, konsolidirao našu momčad i osvojio kup i prvenstvo”, rekao je direktor kluba Vedran Šupuković.

“Što se tiče ove sezone, valja reći kako je Ivica Obrvan napravio ozbiljan iskorak na međunarodnom planu. Prvo, igrali smo finale SEHA lige, gdje smo na vrlo nesretan način poraženi od mađarskog Veszprema. Potom smo gotovo jednako nesretno, nakon grubih sudačkih grešaka, poraženi u  Montpellieru i Skoplju u Ligi prvaka i tako završili natjecanje u skupini. Iz naše perspektive, mi to valoriziramo kao da smo prošli. Naime, imali smo osam osvojenih bodova i igrali smo dobar i kvalitetan rukomet. Na kraju, želim istaknuti i to da smo mi, na čelu s trenerom Obrvanom, uspjeli na vrlo uvjerljiv način osvojiti prvenstvo i kup ove sezone. Čak četiri puta zaredom pobijedili smo našeg najvećeg konkurenta i definitivno najveće zasluge za sve idu treneru. Mislim da je jasno kako nema dileme da klub s trenerom planira što je moguće dugoročniju suradnju”, dodao je Šupuković.

Tagged